Μετά θάνατον δικαίωση για ενδοοικογενειακή βία…

Καταδικάστηκε 70χρονος πατέρας που είχε καταγγελθεί ότι χτυπούσε την κόρη του

Το δίκιο της, έστω και μετά θάνατον, βρήκε μια γυναίκα, που έπεφτε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 70χρονο πατέρα της, στο σπίτι που διέμεναν στη Ν. Ιωνία.
Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας κατ’ εξακολούθηση, εκδικάστηκε χθες, μετά από αναβολή, στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλο, που καταδίκασε τον 70χρονο σήμερα φερόμενο ως δράστη, σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 70χρονος φερόταν από τον Μάιο του 2016 έως τον Ιούλιο του 2017 να χτυπούσε την κόρη του, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η γυναίκα από τον Νοέμβριο του 2018 δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι η κόρη του αυτοτραυματιζόταν, έπεφτε και χτυπούσε και ο ίδιος μόνο τη μάλωνε. Ο ηλικιωμένος κατηγορούταν επιπλέον και για παράνομη κατακράτηση επί μακρό χρονικό διάστημα της αείμνηστης κόρης του στο σπίτι τους στη Ν. Ιωνία, όπου είχε τοποθετήσει κάγκελα αλλά αθωώθηκε για τη δεύτερη κατηγορία. Η οικογένειά της είπε, ότι δεν την επέτρεπαν να βγει από το σπίτι, διότι ήταν αντιδραστική, φώναζε και δημιουργούσε επεισόδια με γείτονες και περαστικούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.