Μιτζικός: Λιγότεροι σήμερα οι επισκέπτες στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοπειθαρχία

Υπάρχει ανησυχία, δεν χρειάζεται πανικός, τονίζει ο δήμαρχος

Σε επαγρύπνηση παραμένουν οι Δημοτικές Αρχές της Μαγνησίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ το κύμα εξόδου πολιτών από τα μεγάλα αστικά κέντρα αύξησε τον φόβο ακόμη και των ειδικών για τη διασπορά του. «Δεν χρειάζεται πανικός αλλά ψυχραιμία, αυτοπειθαρχία και αυτοπεριορισμός» είναι το μήνυμα του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου, Μιχάλη Μιτζικού.

Όπως αναφέρεται η επισκεψιμότητα στις περιοχές του Δήμου Νοτίου Πηλίου ήταν πιο περιορισμένη σήμερα Κυριακή σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα, πιθανότατα λόγω και της αναμονής της εξαγγελίας περισσότερων μέτρων από τον Πρωθυπουργό, όπως έγινε σήμερα το απόγευμα τελικά.

«Το ότι υπάρχει ανησυχία είναι κάτι το δεδομένο. Όμως επαναλαμβάνω ότι δεν χρειάζεται πανικός» σημείωσε στο «Μagnesianews» o κ. Μιτζικός, τονίζοντας ότι το βάρος από πλευράς Δήμου Νοτίου Πηλίου πέφτει στην εξυπηρέτηση και των ηλικιωμένων και των μελών ευπαθών ομάδων.

Το θετικό σύμφωνα με τον κο Μιτζικό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε κάτοικο του Δήμου. «Ελπίζουμε ότι αυτό θα διατηρηθεί μέχρι τέλους. Εμείς βλέπουμε πάντως τους δημότες μας πάντως να έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους. Επιμένουμε ότι ακολουθούμε τα μέτρα και προσδοκούμε ότι σύντομα θα τελειώσει αυτή η περιπέτεια».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.