Μπήκε σε take away στην οδό Λαρίσης και με την απειλή πιστολιού πήρε 350 €

Άγνωστος με καλυμμένα χαρακτηριστικά στις 3 τα ξημερώματα

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη άγνωστου άνδρα, που τα ξημερώματα στην οδό Λαρίσης στο Βόλο μπήκε σε κατάστημα take away, έβγαλε όπλο και απείλησε την 51χρονη υπάλληλο και έκλεψε ποσό 350 €, έχει εξαπολύσει η Αστυνομία.

Η ληστεία έγινε στις 3 τα ξημερώματα, όταν η υπάλληλος, που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, βρισκόταν μόνη στο κατάστημα. Ο άγνωστος δράστης μπήκε στο κατάστημα φορώντας στο κεφάλι κουκούλα και στο πρόσωπο μάσκα για τον κορωνοϊό, έβγαλε, πιθανόν πιστόλι, σύμφωνα με μαρτυρία της υπαλλήλου, και της ζήτησε μιλώντας Ελληνικά τα χρήματα.

Η γυναίκα δεν είχε περιθώριο να αντιδράσει, του έδωσε περίπου 350 € και στη συνέχεια ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί, άγνωστο προς ποια κατεύθυνση, ενώ δεν διευκρινίστηκε αν τον περίμενε συνεργός.

Ο ιδιοκτήτης δήλωσε πως η ασφάλεια του προσωπικού τον ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα, ενώ τόνισε πως δεν γνωρίζει αν το όπλο ήταν αληθινό ή ψεύτικο.
Η Αστυνομία εξετάζει το βιντεοληπτικό υλικό, που παρέλαβε από το κατάστημα για να οδηγηθεί στην ταυτότητα και στη σύλληψη του δράστη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.