Ο “Ζορμπάς” άρχισε να “χορεύει” τη Σκιάθο (video)

Φωτογραφίες από την περιοχή Κουκουναριές στη Σκιάθο μετά τη σημερινή έντονη βροχόπτωση (Φωτο Γιάννης Καριοφύλλης)
Διαψεύδει την ύπαρξη αγνοούμενου με ιστιοπλοϊκό ο Δήμαρχος του νησιού Δ.Πρεβεζάνος

Τις Β.Σποράδες και την Εύβοια “χτυπάει” από τα ξημερώματα ο τυφώνας “Ζορμπάς” με τα δεδομένα μέχρι στιγμής να δείχνουν ότι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη. Η έντονη βροχόπτωση έχει μετατρέψει τους δρόμους της Σκιάθου σε ποτάμια, ενώ τα ρέματα της Αγίας Παρασκευής και του Πλατανιά φούσκωσαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση μηχανημάτων προκειμένου να διευκολύνουν την διέλευση του νερού προς τη θάλασσα. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Σκιάθου Δημήτρη Πρεβεζάνο, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές του Τρούλου και της Αγίας Παρασκευής, ενώ μικρότερα προβλήματα υπάρχουν στις Κουκουναριές και τις Αχλαδιές.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο magnesianews.gr o κ. Πρεβεζάνος δεν υπάρχει ενημέρωση για αγνοούμενο με ιστιοπλοικό στην Σκιάθο, πληροφορία που μεταδόθηκε σήμερα το πρωί από τηλεοπτικό σταθμό, προσθέτοντας ότι αυτή την ώρα γίνεται συντονιστικό συμβούλιο στο Δημαρχείο του Βόλου με τη συμμετοχή του Λιμενάρχη Σκιάθου και του Διοικητή της Πυροσβεστικής ώστε να αποφευχθούν τα όποια προβλήματα. Αυτή την ώρα επιχειρούν 4 μηχανήματα συνολικά του Δήμου αλλά και ιδιωτών, δημιουργώντας διόδους για να φεύγει το νερό προς τη θάλασσα.

Η ποσότητα του νερού που πέφτει στη Σκιάθο είναι αρκετή μεγάλη, ενώ χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που “ανέβασε” στο διαδίκτυο ιδιοκτήτης τουριστικής επιχείρησης που δείχνει την ορμή του νερού προς τη θάλασσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.