Παπαπέτρος: Εύχομαι στη δημοτική αρχή να επιτύχει στο έργο της- Τώρα ξεκινά ο αγώνας για πολιτική αλλαγή

Η δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία για τον Βόλο»

Σε δήλωση προχώρησε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Συμμαχία για τον Βόλο” κ. Νίκος Παπαπέτρος μετά την καταμέτρηση των πρώτων αποτελεσμάτων και την πρωτιά Αχ. Μπέου.

Ο κ. Παπαπέτρος ευχήθηκε η δημοτική αρχή να επιτύχει στο έργο της για την ανασυγκρότηση της πόλης, δήλωσε όμως ότι ο αγώνας για πολιτική αλλαγή στην πόλη τώρα ξεκινά.

Ο επικεφαλής της “Συμμαχίας για τον Βόλο” επεσήμανε ότι η απόφαση των δημοτών στη δημοκρατία είναι σεβαστή, ανέφερε ότι ο συνδυασμός του έδωσε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα κάτω από δυσμενείς συνθήκες.

“Θα ασκήσουμε υπεύθυνη και δομική αντιπολίτευση με ήθος και κόσμιο λόγο. Θα έχουμε μία δύσκολη θητεία. Δεν μπορούν να μας αγνοήσουν. Ο αγώνας για πολιτική αλλαγή στην πόλη, τώρα ξεκινά”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαπέτρος ευχαριστώντας όλους τους υποψηφίους, τους φίλους και ψηφοφόρους, τους εθελοντές αλλά και την οικογένειά του.

Όλη η δήλωση του Ν. Παπαπέτρου:

“Οι εκλογές στον Δήμο Βόλου τελείωσαν. Οι πολίτες αποφάσισαν και έχουν την ευθύνη της επιλογής τους. Επέλεξαν να πορευτούν με την ίδια δημοτική αρχή, θεωρώντας ότι αυτή μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στην ανασυγκρότηση της πόλης. Τα μεγαλύτερα ποσοστά ήρθαν από τις πληγείσες περιοχές. Στη Δημοκρατία, οι αποφάσεις της πλειοψηφίας είναι σεβαστές.

Εύχομαι στη νέα Δημοτική Αρχή να επιτύχει στο έργο της και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών που την επέλεξαν.

Δώσαμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες, τις οποίες είχαμε επισημάνει. Εμείς από την πλευρά μας και από τη θέση που μας έταξε ο λαός θα ασκήσουμε υπεύθυνη και δομική αντιπολίτευση, με ήθος και κόσμιο λόγο.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψηφίους της παράταξής μας, για τον καλό αγώνα που έδωσαν, καλή δύναμη σε όσους εκλέχτηκαν, διότι θα έχουμε μια δύσκολη θητεία. Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και τους εθελοντές της καμπάνιας και φυσικά στην οικογένειά μου, που υπέμεινε αυτή την επίπονη προεκλογική περίοδο. Δεν μπορούν πλέον να μας αγνοήσουν, δηλώνουμε βροντερά το παρών, είμαστε εδώ και θα είμαστε, δίπλα στον πολίτη σχεδόν κάθε μέρα.

Ο δικός μας αγώνας μια πολιτική αλλαγή στην πόλη τώρα ξεκινάει”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.