Πατέρας και γιος σε δίκη, μετά από κλοπή φορτηγού και προπληρωμένης κάρτας…

Δεν έκανε μήνυση ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Χρόνια προσπάθεια του πατέρα για απεξάρτηση του παιδιού του

Σε τακτική δικάσιμο παραπέμφθηκαν ένας 35χρονος και ο 62χρονος πατέρας του, που κατηγορούνται για κλοπή Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 42χρονου στον Βόλο.
Ο 35χρονος, που αποφυλακίστηκε πρόσφατα εκτίοντας ποινή για ναρκωτικά, έκλεψε το πρωί της Κυριακής, το φορτηγάκι και με κάρτα ανέπαφων χρηματικών συναλλαγών που βρήκε στο όχημα (ύψους 84 €), προέβησαν από κοινού με τον 62χρονο πατέρα του σε αγορές από καταστήματα της περιοχής.
Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού δεν επιθυμεί την ποινική τους δίωξη και στον εισαγγελέα υπηρεσίας που οδηγήθηκαν γιος και πατέρας, ο 35χρονος είπε ότι το έκανε για να εξασφαλίσει χρήματα για ναρκωτικά, ενώ ο πατέρας του, που δεν εμπλέκεται στην κλοπή, αλλά προσπαθεί εδώ και χρόνια ο γιος του να κάνει απεξάρτηση, κατηγορείται μόνο για τη χρησιμοποίηση της προπληρωμένης κάρτας. Τελικά, οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί σε βάρος τους τακτική δικάσιμος.
Σημειώνεται ότι ο 35χρονος και ο πατέρας του εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από ατύχημα υλικών ζημιών που έκανε ο πρώτος και αποκαλύφθηκε ότι το φορτηγάκι ήταν κλεμμένο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.