Πλημμύρισαν και πάλι τα γνωστά σημεία στον Βόλο

Μετά την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε μετά τις 4 περίπου τα ξημερώματα

Πλημμύρισαν και πάλι τα γνωστά σημεία στον Βόλο, μετά την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε μετά τις 4 περίπου τα ξημερώματα και στο πολεοδομικό συγκρότημα.
Από τις τα ξημερώματα οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες, βρέθηκαν και πάλι στους δρόμους για την αντιμετώπιση πλημμυρικώνν φαινομένων και απαντλήσεις υδάτων.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίστηκε στη περιοχή της Λαμπράκη και της Λαρίσης στο ύψος της Νεαπόλεως όπου και πάλι καταστήματα της περιοχής, βρέθηκαν στη δίνη του νερού.

Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασίλης Ηλιόπουλος μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και είπε ότι στη διασταύρωση Λαρίσης – Νεαπόλεως το ύψος του νερού ξεπέρασε τα 40 εκατοστά, ξεπέρασε ακόμη και τη νησίδα, με αποτέλεσμα τα καταστήματα στην αρχή της Λαρίσης στο ρεύμα προς Λάρισα, να πλημμυρίσουν για ακόμη μια φορά.
Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε ότι οι εθελοντές με την Τροχαία έκλεισαν τους δρόμους γιατί οι οδηγοί δεν πειθαρχούσαν να κόψουν ταχύτητα, δημιουργούσαν κυματισμό και το νερό έμεινε στα καταστήματα, ενώ στη συνέχεια έγινε άντληση των νερών από την Πυροσβεστική και τους εθελοντές, στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας της Λαρίσης, για να απελευθερωθεί το γρηγορότερο η περιοχή.
Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί, ενώ πιο πριν γινόταν εκτροπή της κυκλοφορίας προς Old City η προς Αθηνών και οι οδηγοί να πάνε στον προορισμό τους μέσω άλλων σημείων της Νεαπόλεως.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.