Πρώτος νομός η Μαγνησία στα Ευρωπαϊκά προγράμματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τα εκπαιδευτικά δεδομένα

Πρώτος νομός Πανελλαδικά είναι η Μαγνησία στη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών σε προγράμματα Ευρωπαϊκής εμβέλειας, σύμφωνα με πληροφορίες.
Για το λόγο αυτό, αυτή την περίοδο γίνονται πολλές εκδρομές στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων σχολείων της Μαγνησίας στο εξωτερικό και υπάρχει μια πολύ μεγάλη κινητικότητα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Ράδιο Ένα 102,5» ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας Σωκράτης Σαβελίδης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η Μαγνησία είναι ο πρώτος νομός στην Ελλάδα σε συμμετοχή στα προγράμματα Ευρωπαϊκής εμβέλειας.
Στο πλαίσιο των προγραμμάτων αυτών, ανέφερε ο διευθυντής, γίνονται ανταλλαγές μεταξύ των χωρών μαθητών και εκπαιδευτικών, που συμμετέχουν σε προγράμματα, κυρίως στη Γερμανία, στην Αγγλία και στην Ισπανία, ενώ και στα σχολεία του Βόλου έρχονται μαθητές από ξένες χώρες και συμμετέχουν σε διάφορα προγράμματα. Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δήλωσε παράλληλα, ότι υπάρχουν σχολεία (κυρίως τα Επαγγελματικά Λύκεια), που οι μαθητές κάνουν πρακτική άσκηση σε εταιρίες του εξωτερικού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.