“Αρειανοί” επιτέθηκαν και “έριξαν” την καντίνα του Μπέου

Εκατοντάδες οι αρνητικές αξιολογήσεις του La Isla Beach Bar μετά το εξώδικο Μπέου στην ΕΠΟ

“Μαύρο” από τις αρνητικές αξιολογήσεις κατέληξε το “πράσινο” beach bar της οικογένειας Μπέου στον Τσουγκριά της Σκιάθου. Η κίνηση του Αχιλλέα Μπέου και της ομάδας του ΝΠΣ Βόλος να στείλει εξώδικο στην ΕΠΟ καταγγέλλοντας παράτυπη αδειοδότηση ΠΑΕ της Super League, χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένα σε κάποια ομάδα, προκάλεσε την οργή των φιλάθλων του Άρη, ο οποία φέρεται να θίγεται και να κινδυνεύει να αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στο εξώδικο που απέστειλε, «έχει υποπέσει στην αντίληψή μας πως υφίστανται ΠΑΕ με υπέρογκες οφειλές και χρέη, οι οποίες μάλιστα παραμένουν χωρίς ρύθμιση, γεγονός που συνεπάγεται έννομες συνέπειες». Αυτό ήταν αρκετό για να προκληθεί έκρηξη στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη οι οποίοι εκτιμούν ότι πρόκειται για χτύπημα κάτω από τη μέση. Έτσι άρχισαν να αξιολογούν αρνητικά την σελίδα του La Isla Beach Bar της οικογένειας Μπέου με αποτέλεσμα να καταλήγει με 1,5/5 αστέρια στο σύνολο 944 αξιολογήσεων, βαθμολογία η οποία λαμβάνεται υπόψη σοβαρά από ξένους τουρίστες όταν πρόκειται να επισκεφθούν ένα μέρος, κάτι που συνεπάγεται πιθανή σοβαρή απώλεια εσόδων για την καντίνα που έχει στήσει στον Τσουγκριά ο Μπέος. Στο facebook επίσης η σελίδα του La Isla έχει πέσει ή έχει διαγραφεί, άγνωστο μέχρι στιγμής για ποιο λόγο, καθώς μπορεί οι διαχειριστές να την κατέβασαν απλώς μετά το “μπαράζ” των αρνητικών αξιολογήσεων.

Θυμηδία προκαλεί βέβαια η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή την διαδικτυακή “επίθεση” των “Αρειανών”. Έχοντας συνηθίσει να να έχει ο ίδιος το πρόσταγμα και να εξαπολύει άλλοτε ως Δήμαρχος Βόλου και άλλες φορές ως πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος χυδαίες επιθέσεις κατά πολιτών, φιλάθλων, δημοσιογράφων, πολιτικών, ποδοσφαιρικών παραγόντων και κάθε άλλου ατόμου που βρίσκεται απέναντι στα σχέδιά του, απορεί πως είναι δυνατόν κάποιοι “να επιδίδονται σε απειλές και εκβιασμούς για άσκηση βίας προς όσους δεν συμφωνούν με όσα θέλουν να επιβάλλουν”. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

Στόχος χυδαίας και αήθους επίθεσης, τόσο προσωπικής, όσο και επιχειρηματικής, έχει καταστεί το τελευταίο 48ωρο ο γιος μου, Νίκος Μπέος και η επιχείρηση – beach bar La Isla, που λειτουργεί στον Τσουγκριά της Σκιάθου, από κάποια περιθωριακά και κακοποιά στοιχεία που εμφανίζονται σαν φίλαθλοι του ΑΡΗ.
Η οικογένεια Μπέου δεν απειλεί, και κυρίως δεν δέχεται απειλές από κανένα. Γι αυτό και τα αποβράσματα αυτά (δεν είναι τυχαίο που τους αποκαλούν σκουλήκια), γνωστοί “βρομιάρηδες” κάθε είδους, ας σκεφτούν πριν επισκεφτούν, όπως απειλητικά αναφέρουν, τον πανέμορφο Τσουγκριά με τα υπέροχα πεντακάθαρα νερά, και να κάνουν πρώτα ένα μπάνιο να ξεβρομίσουν για να μην βρομίσουν και τη θάλασσα
Καλό είναι να πάρουν μπρατσάκια γιατί αν θελήσουν να υλοποιήσουν τις εκβιαστικές απειλές τους θα κάνουν μπάνιο και τα νερά είναι βαθιά.
Πάντως συνιστά απόλυτη απογοήτευση άνθρωποι που υποτίθεται πως θρηνούσαν για τον χαμό ενός νέου παιδιού από οπαδική βία, και μαζί τους θρηνεί ειλικρινά όλη η υγιώς σκεπτόμενη Ελλάδα, να επιδίδονται σε απειλές και εκβιασμούς για άσκηση βίας προς όσους δεν συμφωνούν με όσα θέλουν να επιβάλλουν.

Κλείνει τα μάτια η Κτηματική
Στο μεταξύ η Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας και η προϊσταμένη της υπηρεσίας κ. Τραχανατζή συνεχίζουν να κλείνουν τα μάτια στις παρανομίες της οικογένειας Μπέου, η οποία έχει μετατρέψει την “τροχήλατη καντίνα” για την οποία έχει πάρει άδεια να εγκαταστήσει στον Τσουγκριά, σε ένα πολυτελές beach bar εστιατόριο. Για το σκέλος μάλιστα που αφορά στην παραγωγή φαγητού, επιχειρηματίες της εστίασης που επικοινώνησαν με το magnesianews.gr εξέφρασαν την απορία τους για το πως μπορεί να λειτουργεί ένα εστιατόριο στο συγκεκριμένο σημείο, με άδεια για καντίνα, δίχως να έχει τις απαραίτητες υποδομές για αποχέτευση, ενώ και για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για τις άδειες που εκδόθηκαν, αν βέβαια εκδόθηκαν και από ποιες υπηρεσίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.