Σε… συνεννόηση για τον γάμο τελικά οι δυο οικογένειες Ρομά στον Βόλο ;

Στην υπόθεση, όπου ο 19χρονος απήγαγε την 15χρονη αγαπημένη του…

Σε… συνεννόηση για τον γάμο ίσως… είναι τελικά οι δυο οικογένειες Ρομά, όπου ο 19χρονος της μιας οικογένειας απ΄το Αλιβέρι , απήγαγε την 15χρονη αγαπημένη του της άλλης οικογένειας απ΄το Άργος. Πιο συγκεκριμένα, χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα του Βόλου ο 19χρονος Ρομά από το Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας, ο οποίος συνελήφθη για την απαγωγή μιας 15χρονης από το Άργος. Ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης καθώς όπως είπε, οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε συνεννόηση… για τον γάμο. Η δίκη ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου, ωστόσο, εναντίον του 19χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για ακούσια διαφυγή ανηλίκου και χθες ζητώντας αναβολή επανέλαβε πως «αγαπιούνται», ενώ ο ίδιος, ανυπομονεί να την παντρευτεί.
Η απαγωγή της κοπέλας έγινε την περασμένη Τετάρτη και ο 19χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της ανήλικης. Μήνυση κατατέθηκε και κατά των γονιών του νεαρού, ηλικίας 48 και 44 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια σε εκούσια απαγωγή.
Οι δύο οικογένειες είχαν συμφωνήσει να γίνει ο γάμος όταν μετά από διαμάχη, το προξενιό φάνηκε να «χαλάει» με αποτέλεσμα η οικογένεια του αγοριού να απαγάγει την 15χρονη από το Άργος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η 15χρονη δηλώνει πως αγαπάει τον 19χρονο και θέλει να ζήσει μαζί του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.