Σοκ στα δικαστήρια του Βόλου- Έπαθε κρίση υστερίας και κατέρρευσε

Ενώ περίμενε να δικαστεί, ένας 48χρονος που κατηγορείται για τρεις κλοπές

Κρίση υστερίας έπαθε στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, ένας 48χρονος, χθες το μεσημέρι, ενώ περίμενε να δικαστεί στο Αυτόφωρο ως ο δράστης τριών κλοπών.
Ο άνδρας συνοδευόταν από αστυνομικούς και ενώ βρισκόταν στην αίθουσα του Δικαστηρίου κατέρρευσε και έπεσε στο δάπεδο.
Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου τον έβαλε σε αμαξίδιο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου για εξετάσεις.
Ο 48χρονος, που είναι χρήστης ναρκωτικών πάνω από τρεις δεκαετίες, συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Χθες τις μεταμεσονύκτιες ώρες στον Βόλο, ο δράστης αφού παραβίασε την κεντρική είσοδο καταστήματος, ιδιοκτησίας 57χρονου, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 150 €. Περιπολούντες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν τον δράστη, τον οποίο ακινητοποίησαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, καθώς και το χρηματικό ποσό των 137,50 €, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, το ίδιο άτομο πραγματοποίησε δύο κλοπές ακόμη, ενώ μετά την εξέλιξη αυτή η δίκη αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.