Στο Νοσοκομείο ο Αρ. Φραγκουδάκης με αρρυθμίες- Αχ. Μπέος: “Θα γίνονταν Γ’ Παγκόσμιος εάν…”

Στα Δικαστήρια και η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Επεισοδιακά ξεκίνησε από νωρίς το πρωί η από διακοπή δίκη Φραγκουδάκη – Κλημόπουλου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου για διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράνομη βία από κοινού.

Η δίκη αφορά σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 13 Φεβρουαρίου 2017 για τη διαχείριση του πόσιμου νερού, με τον Δήμο Βόλου να καταθέτει μήνυση κατά των δύο πολιτών.

Η συνήγορος υπεράσπισης Κωνσταντοπούλου άργησε, ο συνεργάτης της ζήτησε αναβολή και  δεν έγινε δεκτή.

Ακολούθησε φασαρία,  η πρόεδρος ζήτησε να αδειάσει η αίθουσα, όμως ο κόσμος που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα παρέμεινε σε αυτή. Έγινε διακοπή πέντε λεπτών για να συνεννοηθεί ο ο συνήγορος με τους κατηγορούμενους.

Η δίκη διακόπηκε για 20 λεπτά, προκειμένου να ενημερωθεί ο συνήγορος υπεράσπισης Μιχ.Γιαννακοπουλος για τη δικογραφία.

Λίγη ώρας μετά ο κ. Φραγκουδάκης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, με αρρυθμίες καρδίας.  Η συνήγορος των πολιτών κ. Κωνσταντοπούλου κατέφθασε και αυτή τη στιγμή υπάρχει αναμονή για να ξεκινήσει η δίκη.

Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε νέα διακοπή στη δίκη, με καταγγελίες της κ. Κωνσταντοπούλου κατά της προέδρου για παράβαση καθήκοντος και εκτροπή της διαδικασίας.

Αχ. Μπέος: Περίεργο που η πρόεδρος και ο εισαγγελέας ανέχονται καμώματα τέτοιων ανθρώπων

Στα Δικαστήρια του Βόλου βρέθηκε και ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, ο οποίος μιλώντας για την υπόθεση, στόχευσε για ακόμη μία φορά τους δικαστικούς λειτουργούς λέγοντας πως είναι περίεργο που η πρόεδρος και ο εισαγγελέας ανέχονται καμώματα τέτοιων ανθρώπων, όπως η κ. Κωνσταντοπούλου.

Είπε ακόμη ότι η δημοτική αρχή συγχωρεί τους κ.κ. Φραγκουδάκη και Κλημόπουλο, ενώ εάν ήταν μάρτυρας ή κατηγορούμενος ο ίδιος θα είχε γίνε ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ειδικότερα η δήλωση του Αχ. Μπέου: ««Δεν έχει να κάνει με το δημοτικό συμβούλιο, έχει να κάνει με μια κατάληψη που κάνανε στον δημοτικό χώρο στις Στιαγιάτες, όπου η Δημοτική Αρχή δεν επιθυμεί τη ποινική τους δίωξη. Αυτό το δικαστήριο εάν θα γίνει είναι για το θεαθήναι, για επικοινωνιακούς λόγους και τίποτα άλλο. Εμείς τους συγχωρούμε. Έγινε μια ακρότητα τότε και είπαμε τέλος. Αυτοί θέλουν να γίνει το δικαστήριο και θέλουν να γίνει για άλλους λόγους. Εμείς δεν θέλουμε να δικαστούνε είναι συνάνθρωποί μας, πολίτες, άλλωστε έχουν ξανακάνει τέτοια ακραία περιστατικά. Όμως αυτό που είναι πολύ περίεργο είναι πως το δικαστήριο, η πρόεδρος και ο εισαγγελέας ανέχονται καμώματα τέτοιων ανθρώπων και συνηγόρων όπως η κ. Κωνσταντοπούλου, επιστρατεύουν ΟΠΚΕ και Αστυνομία γιατί δημιουργούν χάος μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο και δεν έχουν καταλάβει ότι εδώ δεν είναι θέατρο, δεν είναι παράσταση είναι δικαιοσύνη και δεν σέβονται ούτε αυτό, έχουν σκοπιμότητα. Εδώ και 25 συνάνθρωποί μας, που είναι δημοτικοί σύμβουλοι ή αντιδήμαρχοι, τους έχει εκλέξει ο λαός και τους απασχολούν από τις ώρες που πρέπει να προσφέρουν έξω στην κοινωνία για να έρχονται κάθε τρεις και λίγο στο Δικαστήριο. Είναι λυπηρό γιατί δεν είμαι ούτε μάρτυρας, ούτε κατηγορούμενος αλλιώς θα γινόταν εδώ ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.