Στο Τμήμα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου νοσηλεύεται ο Αχιλλέας Μπέος

Σε έναν από τους θαλάμους αρνητικής πίεσης αντιμετώπισης του κορωνοϊού

Στο Τμήμα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται απ΄ το απόγευμα και συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν τις επτά, οπότε έφθασε και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ως θετικό κρούσμα κορωνοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το γεγονός, ότι το δείγμα κορωνοϊού βγήκε θετικό, οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου αποφάσισαν τη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό, για εισαγωγή στο ειδικό τμήμα λοιμωδών που έχει δημιουργηθεί, προκειμένου να νοσηλευθεί σε έναν από τους θαλάμους αρνητικής πίεσης που έχουν δημιουργηθεί και την ευθύνη λειτουργίας, έχει μεταξύ άλλων ιατρών, ο καθηγητής πνευμονολογίας κ. Κ. Γουργουλιάνης.
Σύμφωνα με διοικητικό παράγοντα του Π.Γ.Ν.Λ. που μίλησε στο magnesianews.gr, η μεθοδολογία αντιμετώπισης του κορωνοϊού στο Πανεπιστημιακό, γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο και μέθοδο, προκειμένου να αντιμετωπίζονται σύμφωνα με το πρωτόκολλο, άμεσα οι όποιες επιπτώσεις.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι σε προληπτική καραντίνα τίθενται εκ των πραγμάτων, όλοι όσοι είχαν επαφή μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο, τις τελευταίες ημέρες, ενώ αναμένεται να υποβληθούν σε τεστ και όλοι οι συνεργάτες του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.