Στον Βόλο ο υφυπουργός Αθλητισμού Λ.Αυγενάκης

Στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία

Στο Βόλο θα βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιανουαρίου, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σωτήρη Κέλλα στην εφημερίδα «Ελευθερία» ο υφυπουργός θα βρεθεί στη Θεσσαλία στις 19 και 20 Ιανουαρίου για θέματα αθλητικών υποδομών που είτε έχουν δρομολογηθεί να γίνουν είτε βρίσκονται σε στάδιο προτάσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρώτος σταθμός την Τρίτη 19 Ιανουαρίου θα είναι ο Βόλος και θα ακολουθήσει η Λάρισα όπου θα έχει συνάντηση με φορείς της πόλης και θα επισκεφτεί το ΕΑΚ Λάρισας, ενώ σε συνομιλία του τόνισε ότι υπάρχει απόλυτη ταύτιση λόγων και έργων, αφού είχε υποσχεθεί στην προηγούμενη επίσκεψή του (για τα Θυρανοίξια του Αγίου Νέστορα) ότι κάθε τρεις μήνες περίπου θα βρίσκεται στην περιοχή για να έχει προσωπική άποψη για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα, όπου θα διανυκτερεύσει, και στις 20 Ιανουαρίου θα δει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Καρδίτσας και των Τρικάλων.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Καρδίτσας και των Φαρσάλων που έχουν χτυπηθεί από την κακοκαιρία του «Ιανού».