Θεοφ. Τακούδης : Μετά την χιονόπτωση, προσοχή στον παγετό

Προς το μεσημέρι εξασθένηση του φαινομένου

Δεν φαίνεται να διαρκεί πολύ η “Ελπίδα” που έπληξε όμως τη Μαγνησία, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Θεοφάνη Τακούδη. Όπως ανέφερε, μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή θα σταματήσει η χιονόπτωση και στη Μαγνησία θα επικρατήσουν χαμηλές θερμοκρασίες με ταυτόχρονη ηλιοφάνεια. Παρόλα αυτά ο κ. Τακούδης συνέστησε προσοχή, καθώς από σήμερα Τρίτη, οι θερμοκρασίες και στον Βόλο θα είναι υπό του μηδενός και θα υπάρχει παγετός.
Σύμφωνα με τον ίδιο τα πράγματα θα είναι δύσκολα τα ξημερώματα της Τρίτης λόγω του παγετού. Ανέφερε πως η θερμοκρασία στον Βόλο θα είναι 3-4 βαθμούς υπό του μηδενός, ενώ αύριο η μέγιστη τιμή θα αγγίξει στον Βόλο τους 5 βαθμούς Κελσίου.

Οι ημέρες που ακολουθούν σύμφωνα με τον κ. Τακούδη θα είναι καλές και η θερμοκρασία θα ανεβαίνει. Την Τετάρτη στον Βόλο ο υδράργυρος θα δείξει τους 7 βαθμούς, την Πέμπτη τους 8-9 και την Παρασκευή θα φτάσει και τους 10 βαθμούς Κελσίου.
Το Σαββατοκύριακο θα σημειωθούν κάποιες συννεφιές σε ορεινές περιοχές. Όπως κατέληξε ο κ. Τακούδης η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι χειμωνιάτικη, συνέστησε όμως ξανά προσοχή καθώς
στις αγροτικές ημιορεινές και ορεινές περιοχές θα υπάρχει παγετός λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.