Θεοφάνης Τακούδης: «Βελτιώνεται η εικόνα του καιρού»

Παγετός από σήμερα, πιθανές βροχοπτώσεις από την ερχόμενη εβδομάδα στη Μαγνησία

H κακοκαιρία δεν επέφερε σημαντικά προβλήματα όπως επεσήμανε στο «Ράδιο Ένα 102,5» και στον Ηλία Κουτσερή ο μετεωρολόγος Φάνης Τακούδης, που έκανε λόγο για μικρές μεν ελάχιστες θερμοκρασίες, αλλά και για βελτίωση της εικόνας από εδώ και πέρα.
Χιονοπτώσεις εκ νέου δεν προβλέπονται, αλλά σύμφωνα με τον κο Τακούδη αυτό που θα συνεχίσει είναι ο πάγος, μετά τις αποψινές χαμηλότερες θερμοκρασίες. Στις ορεινές περιοχές αναμένονται -6 έως -8 βαθμοί Κελσίου, ενώ οι πεδινές περιοχές θα έχουν καλές θερμοκρασίες μέχρι και μεθαύριο, σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις.
Εξάλλου, μέχρι και την Πέμπτη ο καιρός είναι αίθριος, με 5-6 βαθμούς την Τρίτη και την Τετάρτη έως και 8 βαθμούς, με αρνητικές θερμοκρασίες το πρωί πάντως. Στο Αιγαίο παραμένει το βόρειο ρεύμα ανέμων έστω και εξασθενημένο, ενώ στο εσωτερικό της Μαγνησίας οι άνεμοι είναι υποπνέοντες, ενώ το χιόνι είναι αυτό που ρίχνει τη θερμοκρασία.
Παρασκευή έχουμε κάποιες τοπικές συννεφιές με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, με την ελάχιστη να είναι λίγο πάνω από το μηδέν. Από την άλλη, ο κ. Τακούδης τόνισε ότι φαίνεται μία αλλαγή του καιρού το Σαββατοκύριακο, με λίγες βροχές στη Μαγνησία, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και χιονοπτώσεις

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.