Θρήνος για τον 46χρονο Πάνο Ζάρπα- Είχε προσβληθεί από κορωνοϊό

Κύμα συμπαράστασης στην οικογένειά του - Σήμερα στους Σοφάδες η κηδεία του

Σοκ προκάλεσε στον Βόλο η είδηση του θανάτου του 46χρονου χημικού Πάνου Ζάρπα, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την  οικογένειά του, φίλους, συγγενείς, γνωστούς και συναδέλφους του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του magnesianews, ο άτυχος άνδρας, που ήταν καθηγητής -χημικός στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και παρακολουθούνταν στο σπίτι του από οικογενειακό ιατρό. Ο 46χρονος βρίσκονταν δέκα ημέρες με τα συμπτώματα κορωνοϊού στο σπίτι του. Η υγεία του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί της Πέμπτης από μέλη του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος στο Νοσοκομείο Βόλου, χωρίς τις αισθήσεις του. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, όμως ήταν αργά, καθώς ο 46χρονος είχε ήδη εκπνεύσει.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 46χρονου διερευνώνται, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και κατά πόσο ο κορωνοϊός  επηρέασε την εξέλιξη της υγείας του.

Στο μεταξύ σε κλινική κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται από χθες πρόσωπο του πολύ στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του άτυχου 46χρονου.

Συγκλονίζει ο αδερφός του άτυχου άνδρα

Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση του αδελφού του Κώστα Ζάρπα, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας , που αναφέρει ότι «αδελφέ μου…… άγγελε μου…. μου έφυγες μέσα από τα χέρια μου…. Γιατί τόσο νωρίς;;;;;;; υπόσχεση θα ανταμώσουμε σύντομα”.

Μάλιστα ο αδερφός του 46χρονου συγκλονίζει αναφέροντας πως έμεινε μόνος του πλέον και δεν έχει τη δύναμη να σηκώσει αυτό το φορτίο.

Η σελίδα του Κώστα Ζάρπα στο facebook έχει πλημμυρίσει με συλλυπητήρια από όσους γνώριζαν τον αδερφό του. Οι αναρτήσεις γνωστών και φίλων συγκλονίζουν. Όλοι στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια  … «είμαστε συγκλονισμένοι. Ένας άγγελος που βιάστηκε να πάει στον ουρανό. Αυτή η γη όμως τέτοιους αγγέλους τους χρειάζεται περισσότερο. Είμαστε στο πλευρό του δικού μας Κώστα και της οικογένειας του…», …”Πάνο παιδί μου γιατί ;;;έφυγες νωρίς αγόρι μου . Εμείς περιμέναμε να σε παντρέψουμε λεβέντη μου .Καλό σου ταξίδι…”, “…Τέτοιες ώρες ότι και να πει κανείς είναι λίγο… Συλλυπητήρια σε όλους σας, σ’ εσένα και στους Δασκάλους μου…”, “…Συλλυπητήρια, δεν μπορώ να το πιστέψω πριν λίγο καιρό σας είχαμε δει μαζί. Κουράγιο σε όλη την οικογένεια…”, είναι μερικές από τις αναρτήσεις φίλων και γνωστών.

H κηδεία του άτυχου 46χρονου, θα γίνει σήμερα, Παρασκευή , στις 5:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης – Σοφάδες Καρδίτσας. Αφήνει πίσω του, τους γονείς του Δημήτριο και  Λαμπρινή Ζάρπα και τον αδελφό του Κωνσταντίνο Ζάρπα .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.