Βόλος: 40χρονος χτύπησε τη σύντροφό του και προσπάθησε να της σπάσει το χέρι

Ένας 59χρονος άνοιξε την πόρτα δωματίου της πρώην συζύγου του με τροχό!

Για απόπειρα επικίνδυνης σωματική βλάβης και ενδοοικογενειακή βλάβη κατηγορείται ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συζεί με την συμπατριώτισσα σύντροφό του και με το παιδί της που είναι από προηγούμενο γάμο της.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να μέθυσε το βράδυ της Παρασκευής, επέστρεψε στο σπίτι και ξέσπασε κατά τη γυναίκας την οποία γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και προσπάθησε να της σπάσει τον καρπό. Μια γειτόνισσα άκουσε το θύμα να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο “νταής” να συλληφθεί λίγο αργότερα. Μετά από αυτό το επεισόδιο, η γυναίκα πήρε το ένα της παιδί και έφυγε από το σπίτι.

Ο δράστης οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ο συνήγορος υπεράσπισης κατέθεσε αίτημα αναβολής, γιατί είναι σε εξέλιξη ποινική διαμεσολάβηση μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά το Δικαστήριο επιφυλάχτηκε, αν και παρέλθει το ωράριο για να ολοκληρωθεί υπόθεση του Τριμελούς, ο συνήγορος της οποίας ήταν εκτός Βόλου και προκειμένου να μη διακοπεί.

Ο αλλοδαπός αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται πως συνέβη απλώς ένα σκηνικό έντασης, επειδή η σύντροφός του δεν καθαρίζει το σπίτι!

Άνοιξε την πόρτα δωματίου της πρώην συζύγου του με τροχό!
Για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή κατηγορείται ένας 59χρονος Βολιώτης, ο οποίος ενώ έχει δώσει κλειδί του ενός δωματίου στο σπίτι του στην εν διαστάσει σύζυγό του (για να πηγαίνει στον γιατρό γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας), εκείνη άλλαξε κλειδαριά, με αποτέλεσμα το απόγευμα της Κυριακής να παραβιάσει την πόρτα του δωματίου με τροχό, εκείνη να καλέσει βοήθεια να το κινητό τηλέφωνο, καθώς τρομοκρατήθηκε, ενώ χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της και πήγε στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.
Ο 59χρονος κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, για να προσκομιστούν οι ιατρικές γνωματεύσεις για την κατάσταση της υγείας της.
Η γυναίκα μήνυσε τον άνδρα που συνελήφθη, χθες η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει τη γυναίκα στα 30 μ., μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης. Από την πλευρά του ο 59χρονος μήνυσε την εν διαστάσει σύζυγό του για ψευδή καταμήνυση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.