Βόλος: 68χρονη κατήγγειλε βιασμό απ΄τον σύντροφό της και ανακάλεσε!

Καταδικάστηκε η ίδια τελικά κατά πλειοψηφία, σε φυλάκιση 2 ετών

Αρχικά κατήγγειλε τον 66χρονο σύντροφό της ότι την βίασε, στη συνέχεια ανακάλεσε, λέγοντας ότι ήταν μεθυσμένη ενώ έπαιρνε αγωγή και τελικά δεν γλίτωσε την καταδίκη μια 68χρονη γυναίκα, η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 24 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή.
Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και αφορούσε υπόθεση που έγινε στις 25 Μαΐου 2022.
Η κατηγορούμενη με τον σύντροφό της βρίσκονταν σε γλέντι. Εκείνη φέρεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και να μέθυσε. Στη συνέχεια κατήγγειλε στην Αστυνομία τον 66χρονο σύντροφό της καταλογίζοντάς του ερωτική πράξη παρά τη θέλησή της και απειλή. Για την υπόθεση είχε παραγγελθεί προκαταρκτική και ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση από την οποία δεν προέκυψε βιασμός.

Η κατηγορούμενη χθες στο Δικαστήριο ανασκεύασε την αρχική της καταγγελία υποστηρίζοντας ότι εκείνο το βράδυ βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης και σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε, έκανε την καταγγελία, ωστόσο ο σύντροφός της δεν την βίασε όπως είχε ισχυριστεί αρχικά.

Στη δίκη παραβρέθηκε και ο σύντροφός της που υποστήριξε ότι δεν έγινε κάτι παρά τη θέληση της.
Η 68χρονη αντιμετώπιζε κατηγορίες για ψευδή καταμήνυση και καταδικάστηκε κατά πλειοψηφία σε δύο έτη φυλάκιση και 400€ χρηματική ποινή, ενώ αθωώθηκε για την κατηγορία της ψευδούς κατάθεσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.