Βόλος: Χτύπησε την πεθερά του και την απείλησε με μαχαίρι ότι θα την σκοτώσει

Ένας 48χρονος κρατούμενος των φυλακών Λάρισας

«Καμπάνα» 18 μηνών με αναστολή έφαγε ένας 48χρονος Αλβανός υπήκοος, κρατούμενος των φυλακών Λάρισας, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό που έχει απασχολήσει πολλές φορές την κοινή γνώμη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του και των πεθερικών του, ενώ ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρεία. Μάλιστα στη διάρκεια μεταγωγής του για δίκη στα Δικαστήρια του Βόλου είχε απειλήσει μια εισαγγελέα!

Ο αλλοδαπός κατηγορούνταν ότι στις 18 Ιουνίου 2021 χτύπησε στα χέρια και στο πρόσωπο την πεθερά του, δύο ημέρες αργότερα, της επιτέθηκε ξανά προκαλώντας εκχυμώσεις, μώλωπες και ρινορραγία, ενώ στις 22 Ιουνίου 2021, την απείλησε ότι θα σκοτώσει την ίδια και το παιδί, κρατώντας ένα μαχαίρι κουζίνας που είχε μαζί του, προκαλώντας της τρόμο, φόβο και ανησυχία. Ο αλλοδαπός στην απολογία του κατέθεσε ότι ήθελα να δει το παιδί του, αλλά δεν τον άφηνε η πεθερά του και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Τελικά το Δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή, υπό το όρο να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μ. και να μην έχει καμία επικοινωνία με την παθούσα πεθερά του, η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, με τον ίδιο όρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.