Βόλος: Επιτέθηκε κατά του συντρόφου της με …ανεμιστήρα

Μια 33χρονη γυναίκα που αθωώθηκε από το Δικαστήριο

Έντονα μάλωσε ζευγάρι στον Βόλο, με αποκορύφωμα την επίθεση της γυναίκας κατά του άνδρα με …ανεμιστήρα και μετά από μηνύσεις το ζευγάρι κατέληξε στα Δικαστήρια για εξύβριση, απειλή, για σωματική βλάβη. Τελικά αθωώθηκε και έγινε σύσταση να μην εμφανιστούν ξανά στα Δικαστήρια και να αφιερωθούν στην ανατροφή του ανήλικου παιδιού τους.
Ο άνδρας περίπου 60 χρονών και η γυναίκα 33 ετών ζουν στην ίδια στέγη με σύμφωνο συμβίωσης και είναι γονείς ενός ανήλικου παιδιού. Προχθές μάλωσαν με αφορμή αντίδραση της γυναίκας, ο 60χρονος να επισκεφθεί τα παιδιά που έχει αποκτήσει από προηγούμενο γάμο.
Ο άνδρας ήταν εκνευρισμένος λόγω προηγούμενου επεισοδίου, με αποτέλεσμα να την βρίσει και να την απειλήσει. Η γυναίκα αντέδρασε προβαίνοντας, σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις ίδιες πράξεις, αλλά πήρε στα χέρια της έναν ανεμιστήρα και έσπρωξε τον άνδρα με το πλαστικό κάλυμμα να πέφτει και να του προκαλεί κάκωση στο χέρι. Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου πήγαν στην Αστυνομία και αλληλομηνύθηκαν, με αποτέλεσμα να κρατηθούν όλο το βράδυ και το ανήλικο παιδί τους να κοιμηθεί σε άλλο σπίτι.
Χθες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, με τον άνδρα να δικάζεται για εξύβριση και απειλή κατά συζύγου από το Μονομελές και τη γυναίκα για εξύβριση, απειλή και απλή σωματική βλάβη από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Στην απολογία του ο 60χρονος, αφού ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις τους αποδίδοντάς τες στην κακιά στιγμή είπε πως είναι με τη σύντροφό του 10 χρόνια χωρίς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στη συμβίωσή τους.
Η γυναίκα στην απολογία της κατέθεσε ότι κρατούσε τον ανεμιστήρα και με αυτόν έσπρωξε τον άνδρα στο χέρι, είπε ότι μάλωσαν πιο έντονα και κατηγόρησε τον 60χρονο ότι την υποτιμάει. Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε να κριθούν αθώοι και οι δύο κάτι που έγινε αποδεκτό από τους δικαστές, ενώ ο εισαγγελέας κάλεσε το ζευγάρι να μην επιστρέψει ξανά για τον ίδιο λόγο σε δικαστική αίθουσα, ζητώντας τους να κάνουν υπομονή και να ασχοληθούν με τη φροντίδα του ανήλικου παιδιού τους. Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.