Βρέθηκε πνιγμένος ο άτυχος ψαροντουφεκάς;

Σε ακτή της Β. Εύβοιας μετά από την παράσυρσή του από θαλάσσια ρεύματα

Η σορός ψαροντουφεκά που πιθανολογείται ότι ανήκει στον 35χρονο Δημήτρη Παπανικολάου από το Προμύρι, εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί κάτω από το Πευκί Εύβοιας, στην παραλία Μαύρικας στα Βασιλικά, από αλιέα.
Ο ψαράς ενημέρωσε το Λιμεναρχείο και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με του αγνοούμενου, ενώ στην Εύβοια κλήθηκαν να πάνε συγγενείς του 35χρονου, για να αναγνωρίσουν τη σορό.

Από νωρίς το πρωί είχαν ξεκινήσει για τέταρτη συνεχή μέρα οι έρευνες στην παραλία Μουρτιάς Ν. Πηλίου, από Λιμενικούς, ΕΚΑΚ, πυροσβέστες και εθελοντές, αλλά, μετά την εξέλιξη αυτή σταμάτησαν και αναμένουν την ταυτοποίηση, καθώς το πιθανότερο είναι τα θαλάσσια ρεύματα να παρέσυραν στον άτυχο 35χρονο ψαρά στην Εύβοια.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου ξεκίνησε από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, από το σπίτι του στο Προμύρι, για να πάει για ψαροντούφεκο στην παραλία Μουρτιάς, όπου συνήθιζε να πηγαίνει, αλλά μέχρι τα μεσάνυχτα δεν έδωσε σημεία ζωής, οπότε συγγενείς του ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Βόλου, στις 00.15 χθες και δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Παρά την άμεση κινητοποίηση και τις έρευνες που έγιναν 1,5 ώρα μετά και όλη την ημέρα χθες, από ξηρά, θάλασσα και αέρα, δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος του αν και στην παραλία βρέθηκαν το αυτοκίνητο, τα ρούχα του και το κινητό του τηλέφωνο που είχε αφήσει στο αυτοκίνητό του, ενώ άκαρπες απέβησαν οι έρευνες και τις επόμενες μέρες που ακολούθησαν.
\

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.