Βρέθηκε το 16χρονο κορίτσι που χάθηκε χθες το απόγευμα απ΄την Ανάβρα

φωτο αρχείου
Εντοπίστηκε στην περιοχή των Φαρσάλων, καλά στην υγεία του

Βρέθηκε στις επτά περίπου το πρωί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr, το 16χρονο κορίτσι που χάθηκε χθες το απόγευμα απ΄την Ανάβρα, όταν βρίσκονταν στην περιοχή για κτηνοτροφικές εργασίες με τον πατέρα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κορίτσι εντοπίστηκε στην περιοχή Σκοπιά των Φαρσάλων, από βοσκό της περιοχής, καλά στην υγεία του, ενώ αποχώρησαν οι δυνάμεις που βρίσκονταν επι ποδός για την αναζήτησή της. Το κορίτσι οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ, έρευνες για τον εντοπισμό μιας ανήλικης κοπέλας, που εξαφανίστηκε ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, μετά τη δήλωση του κτηνοτρόφου πατέρα της στις 7 το απόγευμα ότι εξαφανίστηκε.

Η κοπέλα ηλικίας 16 χρονών, είχε πάει με τον κτηνοτρόφο πατέρα της στη θέση Λυκόραχη για κτηνοτροφικές εργασίες. Εκείνος της ζήτησε να παραμείνει σε ένα σημείο για να συγκεντρώσει τα πρόβατα στο μαντρί του και να την πάρει μαζί του φεύγοντας, αλλά όταν επέστρεψε η κόρη του είχε εξαφανιστεί. Ο ίδιος δήλωσε ότι την έψαξε αλλά δεν την βρήκε.
Η ανήλικη είχε το κινητό της τηλέφωνο, γίνονταν προσπάθεια επικοινωνίας, αλλά να πιάνει σήμα και οι αρχές φοβούνταν μήπως έχασε τον προσανατολισμό της.

Στην περιοχή βρίσκονταν πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλμυρού με τρία οχήματα και αστυνομικοί του Α.Τ Αλμυρού με περιπολικό, ενώ συμμετείχε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.Επίσης, η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, συνέδραμε με 11 διασώστες, στο πλευρό της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.