Βροχές, λίγα χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες

Για τις επόμενες ημέρες στην Μαγνησία, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλ. Τακούδης»

Με βροχές κυρίως για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, που θα μετατραπούν σε λίγα χιόνια στα ορεινά, θα συνεχιστούν οι καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών στην Μαγνησία, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», ενώ ιδιαίτερα από την ερχόμενη εβδομάδα και σε επίπεδο Θεσσαλίας, θα υπάρξει πρόσκαιρη πτώση και της θερμοκρασίας. Πιο συγκεκριμένα για σήμερα Πέμπτη, αναμένονται τοπικές συννεφιές και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01…12 οC. Την Παρασκευή, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01…12 οC.
Το Σάββατο, αναμένονται συννεφιές κατά τόπους και θα σημειωθούν βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι με τάση ενίσχυσης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01…12 οC. Την Κυριακή στην Μαγνησία, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά, οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί-βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01…10 οC.
Οι ενδείξεις σε επίπεδο Θεσσαλίας για την ερχόμενη Δευτέρα, δείχνουν ότι αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία σε πτώση και η ανώτερη στους 06…09 οC. Την Τρίτη, αναμένονται τοπικές συννεφιές και πιθανό να σημειωθούν λίγα τοπικά φαινόμενα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι με τάση ενίσχυσης και η θερμοκρασία σε άνοδο (η ανώτερη 08…10 οC).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.