Ελευθερόπουλος: «Ο κακός χώρος της Νεάπολης και οι Σέρρες»

Το σχόλιο του τεχνικού της Νίκης Βόλου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β'

«Δυστυχώς η Νεάπολη είναι από τα πιο άσχημα γήπεδα της κατηγορίας, αν όχι το πιο άσχημο, ο πιο κακός αγωνιστικός χώρος» ήταν το πρώτο σχόλιο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’, αναφερόμενος από εκεί και πέρα και στο παιχνίδι των Σερρών…

«Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε δύο μεγάλες δυσκολίες. Το ένα ήταν το ψυχολογικό, μετά το ό,τι συνέβη στις Σέρρες εξωαγωνιστικά και το δεύτερο ήταν το γήπεδο. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πάμε στο Πανθεσσαλικό,  με την κλήρωση που φέρνει τον Βόλο να παίζει για τα πλέι οφ εντός την πρώτη αγωνιστική, δυστυχώς για μία ομάδα σαν κι εμάς που αρέσκεται στο να έχει την κατοχή της μπάλας» σημείωσε ο προπονητής της Νίκης Βόλου.

Ωστόσο επεσήμανε ότι: «Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά και στα δύο. Στο πρώτο 25λεπτο έχουμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες και άλλες 4-5 με προϋποθέσεις και κατεβάσαμε τον παναθηναϊκό στο δικό του πρώτο τρίτο. Είχαμε εντυπωσιακά ποσοστά κατοχής μπάλας στο τρίτο τρίτο. Τα παιδιά ήταν μέσα στο πλάνο. Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο και απειληθήκαμε μόνο μία φορά στο τέλος του αγώνα που ρισκάραμε και με την αλλαγή σχηματισμού. Παρόλ’ αυτά δεν μπήκε η μπάλα ούτε στις προϋποθέσεις και στις ευκαιρίες που είχαμε. Στενοχωριέμαι μόνο για την προσπάθεια των παιδιών. Μείναμε στο πλάνο μέχρι την τελευταία στιγμή. προσπάθησαν έβαλαν κάτω την μπάλα, έπαιξαν συνδυαστικό ποδόσφαιρο και ήταν κοντά οι γραμμές. Όσον αφορά την απόδοση των παιδιών είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος».

Παράλληλα επεσήμανε ότι: «Το κίνητρο είναι η καθημερινή προπόνηση και βελτίωση σε κάθε παιχνίδι, φιλικό ή επίσημο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σ’ αυτό το κομμάτι και θα συνεχίσουμε σ’ αυτό το μοντέλο δουλειάς. Έχουν κάνει πολλά βήματα τα παιδιά και θέλουμε να κοιτάξουμε στον δεύτερο γύρο κάποια παιδιά για να έχουμε πιο συγκεκριμένες απαντήσεις στο πόσο μπορούν να μας βοηθήσουν».

Θα υπάρξει όμως δεύτερος γύρος; «Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα γίνει με τον δεύτερο γύρο. Είναι λίγα τα παιχνίδια που έχει παίξει η κατηγορία. Τελειώνει και ο Μάρτης, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω» σημείωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Η ομάδα πάντως σύμφωνα με τον προπονητή της δεν έχει επηρεαστεί από τη μεγάλη διακοπή της αγωνιστικής δράσης, σημειώνοντας ότι: «Ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δεν μπορώ να πω ότι σε θέμα απόδοσης υστερεί η ομάδα σε σχέση με το πώς ήμασταν πριν σταματήσουμε. Πιο πολύ είναι άλλοι παράγοντες στο παιχνίδι των Σερρών και σήμερα ήταν μόνο το γκολ που έλειψε».

Τέλος, για τις απώλειες βαθμών και αν πλέον η ομάδα αλλάζει τους στόχους της, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε: «Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είχαμε την πολυτέλεια να χάνουμε βαθμούς, λόγω της διαφοράς που υπήρχε εξ αρχής. Στόχος είναι κάθε φορά να είμαστε καλύτεροι και να χτίζουμε νοοτροπία νικητή».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.