6 Noεμβρίου η έναρξη της Super League 2, στον Βορρά ο Διαγόρας Ρόδου

Nέα δεδομένα στο πρωτάθλημα

Μέχρι τη Ρόδο θα χρειαστεί να ταξιδέψει η Νίκη Βόλου και οι υπόλοιπες ομάδες του Βορείου Ομίλου της Super League 2φέτος, αφού ο Διαγόρας μετακινήθηκε από τον Νότιο Όμιλο, στον οποίο θα βρίσκονται πλέον Ηλιούπολη και ΠΑΟ Ρουφ, με το πρωτάθλημα ν’ αρχίζει στις 6 Νοεμβρίου, εάν δεν υπάρξει άλλο κώλυμα, πχ με τα τηλεοπτικά…

Αυτό έχει αποφασιστεί έως τώρα στο ΔΣ της Super League 2, ενώ οι όμιλοι πλέον διαμορφώνονται ως εξής:

Βόρειος Όμιλος: ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Διαγόρας Ρόδου, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Ηρακλής Λάρισας, Θεσπρωτός, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, Παναθηναϊκός Β’, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β’.

Νότιος Όμιλος: Αιγάλεω, ΑΕΚ Β’, Απόλλων Σμύρνης, Επισκοπή, Ηλιούπολη, Ηρόδοτος, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Κηφισιά, Ολυμπιακός Β, ΟΦ Ιεράπετρας, Παναχαϊκή, ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτική, Χανιά.

Νεότερη ενημέρωση: Λίγο αργότερα από τη δημοσίευση του «Μagnesiasports» ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Λίγκας που αναφέρει τα εξής: «Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, το οποίο έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.

2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο, στον Α Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.

3) Ο Ηρακλής Λάρισας που θα αγωνιστεί επίσης στον Α Όμιλο, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εκπροσώπου Γ Εθνικής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

4) Για τον Β Όμιλο και σε κλήρωση που διεξήχθη στο συμβούλιο ανάμεσα στους προβιβασθέντες από τη Γ Εθνική, η Ηλιούπολη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΠΑΕ Διαγόρας ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ της ΠΑΕ Εργοτέλης που αποχώρησε.

5) Το πρωτάθλημα της Κ19 θα ξεκινήσει επίσης στις 6 Νοεμβρίου 2022, χωρισμένο στους υπάρχοντες δυο ομίλους και ακολουθώντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Betsson Super League 2».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.