6η ανανέωση με Χριστίδη για τον Μαγνησιακό

Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός για τη Γ’ Εθνική

Έχοντας προχωρήσει ήδη σε αρκετές ανανεώσεις συμφωνιών αλλά και σε μεταγραφές, ο Μαγνησιακός ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική, με τον Περικλή Χριστίδη να είναι μέλος του, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Χριστίδης Περικλής. 6η ανανέωση για την ομάδα μας! Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Μαγνησιακό ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Αφήνοντας της καλύτερες εντυπώσεις εντός και εκτός γηπέδου, με πληθώρα συμμετοχών σε Β’ και Α’ Τοπικό, η διοίκηση με το προπονητικό τιμ, έκρινε ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδος μας. Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Δεν θα είναι έκπληξη πάντως αν από εδώ και πέρα σε καθημερινή βάση ο Μαγνησιακός εκδίδει και μία ανακοίνωση περί ανανέωσης συμφωνίας με ποδοσφαιριστή, ή περί μεταγραφής, αφού ο σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι σε πλήρη εξέλιξη και έχει προχωρήσει αρκετά, με τον Θάνο Θεοδώρου να συνθέτει μαζί με τη διοίκηση ένα δυνατό παζλ και για τη Γ’ Εθνική, με πληρότητα σε όλες τις θέσεις.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.