Α’ ΕΠΣΘ: Καλύτερη η επίθεση των Μαγνησιακού και της Αγίας Άννας

Πρωταθλητής χειμώνα ο Μαγνησιακός στην Α' ΕΠΣΘ
Σάκος του μποξ στην άμυνα η Δήμητρα Ευξεινούπολης-Οι αριθμοί του πρώτου γύρου με... οφειλές

Δεν άφησαν οι καιρικές συνθήκες να ολοκληρωθεί η αγωνιστική δράση στα τρία πρωταθλήματα Ανδρών της ΕΠΣΘ, αφού τα παιχνίδια της Κυριακής αναβλήθηκαν με απόφαση του προέδρου της Ένωσης, Μίλτου Καλόγηρου, λόγω της χιονόπτωσης που επικράτησε στην ευρύτερη περιοχή, με τον Μαγνησιακό από την άλλη να έχει προλάβει ήδη από την προηγούμενη ημέρα (Σάββατο 04/02) ν’ αναδειχθεί πρωταθλητής χειμώνα, «σκορπίζοντας» 9-0 την ΑΕ 2002.

Υπάρχουν χρωστούμενα λοιπόν, όσον αφορά αναμετρήσεις, αλλά οι αριθμοί δείχνουν μία σχετικά καλή εικόνα του πρωταθλήματος έως τώρα. Έτσι, τo σύνολο του Θάνου Θεοδώρου στον α’ γύρο του πρωταθλήματος πέτυχε 12 νίκες, είχε μόλις μία ήττα (2-4 από τον Θησέα Αγριάς), ενώ έμεινε μόνο σε μία ισοπαλία (3-3 με την Αγία Άννα).

Ο Μαγνησιακός λοιπόν έφτασε τους 34 βαθμούς και έχει πετύχει 43 τέρματα έχοντας την πρώτη καλύτερη επίθεση μαζί με αυτή της Αγίας Άννας, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, λόγω της κυριακάτικης αναβολής. Από την άλλη, ο Μαγνησιακός έχει δεχθεί 15 γκολ, αλλά εκεί είναι μόλις έβδομος(!), αφού την καλύτερη άμυνα έχει μέχρι στιγμής ο Θησέας Αγριάς, που έχει δεχθεί μόλις οκτώ τέρματα, ακολουθεί η Αγία Άννα (εννέα τέρματα), ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου (12 τέρματα), οι Ρήγας Φεραίος και Αίας Σούρπης (14 τέρματα), ενώ μαζί με τον Μαγνησιακό είναι και ο Σαρακηνός, έχοντας δεχθεί και αυτός 15 τέρματα.

Την ίδια στιγμή την χειρότερη επίθεση έχουν ΦΘ Αγχίαλος και Δήμητρα Ευξεινούποληςε, καθώς έχουν πετύχει μόλις επτά τέρματα η κάθε ομάδα, ενώ ακολουθεί η Ακρόπολη με 11, η ΕΛ Νηλέας με 12, και ο Τοξότης με 13, ενώ τη χειρότερη άμυνα έχει μακράν η Δήμητρα Ευξεινούπολης που έχει καταστεί… σάκος του μποξ φέτος. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» έχουν δεχθεί 72 τέρματα(!) σε 12 αναμετρήσεις, κάτι που σημαίνει ότι δέχεται κατά μ.ό. έξι γκολ ανά παιχνίδι… Δεύτερη χειρότερη άμυνα έχει η ΑΕ 2002 καθώς σε 13 αγώνες έχει δεχθεί 46 τέρματα (μ.ό 3,5 τέρματα περίπου ανά παιχνίδι).

Όσον αφορά τα… χρωστούμενα που αναφέραμε; Απομένει η διεξαγωγή των αναμετρήσεων Αγία Άννα-Τοξότης, Θησέας Αγριάς-Πύρασος Νέας Αγχιάλου και Δήμητρα Ευξεινούπολης-Ρήγας Φεραίος…

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.