Aισιόδοξες Καράγγελου και Φραγκάκη στη Φουκουόκα

Για το παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα συμμετέχει και η καλλιτεχνική κολύμβηση, με δύο Βολιώτισες να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Οι Ζωή Καράγγελου και Έλενα Φραγκάκη είναι παρούσες και διεκδικούν το καλύτερο δυνατό, όπως τόνισαν και στις δηλώσεις τους στο επίσημο e-περιοδικό της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Από την πλευρά της η Ζωή Καράγγελου επισημαίνει ότι: ««Είναι μεγάλη τιμή για μένα η συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα. Στόχος μας μια καλή θέση και η πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη για μένα και μια καλή αγωνιστική χρονιά. Πρώτα απ’ όλα εύχομαι υγεία που να συνοδεύεται από την υλοποίηση όλων των υψηλών στόχων και στο μέλλον. Στόχος της εθνικής ομάδας και δικός μου είναι να ανεβάζουμε την Ελλάδα όλο και πιο ψηλά».

Την ίδια στιγμή, η Έλενα Φραγκάγκη σημειώνει πως: «Πιστεύω ότι η επιστροφή της ομάδας μας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα θα συνοδεύεται από χαμόγελα επιτυχίας. Όταν η ομάδα είναι ενωμένη, με κοινό στόχο την εξέλιξή της, τότε η επιτυχία είναι σίγουρη. Το ιδεατό είναι η Ελλάδα να ανέβει στο βάθρο, το οποίο δεν φαντάζει αδύνατο. Σίγουρα όμως θα προσπαθήσουμε, με την καθοδήγηση των προπονητριών μας, να ξεπεράσουμε την περσινή μας απόδοση στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.