Αλέκος Βοσνιάδης: Το άγχος λόγω αποχής και οι μεταγραφικοί στόχοι εκτός Ευρώπης

Τόσο στην εμφάνιση όσο και στα μεταγραφικά αναφέρθηκε μετά την επικράτηση επί του ΑΟ Τρίκαλα, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, σημειώνοντας ότι υπάρχουν περιπτώσεις παικτών τους οποίους οι «κυανόλευκοι» έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον, και μάλιστα προέρχονται από περιοχή εκτός Ευρώπης…!

«Σίγουρα θα γίνουν προσθήκες. Από την ώρα που φεύγει παίκτης (σ.σ. προφανώς ο Τζοβάρας) θα έρθει αντικαταστάτης. Αν υπάρξει κάτι που θα βρούμε μπροστά, που θα είναι καλύτερο απ’ ότι έχουμε και θα είναι και για την επόμενη χρονιά θα το εντάξουμε. Ψάχνουμε την αγορά εδώ και πολύ καιρό. Σίγουρα θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα για να υπάρχει και λίγο βάθος» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αλέκου Βοσνιάδη, που έγινε στη συνέχεια πιο συγκεκριμένος.

«Έχουμε καταλήξει σε τρεις παίκτες για μπροστά. Είναι δύσκολες περιπτώσεις γιατί είναι εξαιρετικοί, έρχονται από καλό πρωτάθλημα. Αν τους πείσουμε να έρθουν στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα είναι καλή επιλογή και για την επόμενη χρονιά. Ήδη έχουμε δύο επιλογές για τη θέση του αριστερού μπακ. Είναι επίσης δύο καλοί ποδοσφαιριστές. Αν δεν βολέψει θα κοιτάξουμε και κάτι άλλο. Είμαστε μία  ομάδα με καλό κορμό και καλούς ποδοσφαιριστές και δεν θα χρειαστεί μεγάλη ενίσχυση. Θα ανέβουν και δύο παιδιά από τη μικρή ομάδα. Ο ένας είναι ήδη μαζί μας και προπονείται και θα γίνει άμεσα συμβόλαιο» αποκάλυψε ο τεχνικός των «κυανόλευκων».

«Είχαμε άγχος λόγω αποχής»

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΑΟΤ, ο Αλέκος Βοσνιάδης στάθηκε στη μακρά αποχή από την αγωνιστική δράση, λόγω αναβολών. «Συμπληρώσαμε ένα μήνα χωρίς παιχνίδια, που ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς και είχαμε άγχος για το πώς θα παρουσιαστούμε» σημείωσε ο τεχνικός της Νίκης, για ν’ αναφερθεί στη συνέχεια στην αναμέτρηση. «Ήμαστε καλύτεροι στο γήπεδο και έπρεπε να έχουμε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο που είχαμε πολλές φάσεις αλλά δεν τις τελειώσαμε. Όσο περνάει ο χρόνος αγχώνεται η ομάδα. Σε κάποιο σημείο του δευτέρου μέρους έπεσε ο ρυθμός μας και δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε ψηλά. Δεν κρατήσαμε την μπάλα και εκνευριστήκαμε λίγο. Δεν κάναμε το δεύτερο γκολ με τον Αλιατίδη αλλά ήρθαν στο τέλος οι φάσεις και το δεύτερο γκολ με τον Κάσσο και ηρεμήσαμε και το γκολ του Χρήστου (σ.σ. Τζιώρα) στο τέλος» τόνισε.

«Όταν έχεις να παίξεις τόσον καιρό και αναβάλλονται παιχνίδια, είναι φυσιολογικό να χάσεις ρυθμό, ένταση και ενθουσιασμό, γιατί μέχρι πριν τη διακοπή ήμαστε σ’ αυτό το επίπεδο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και από εδώ και πέρα θα παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή. Θέλει να δούμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα με τη διαχείριση του υλικού και να μην φορτώνονται πολύ οι παίκτες, αλλά δεν μπορεί ν’ αλλάζει ο κορμός πάρα πολύ. Να μην έχουμε κρούσματα και τραυματισμούς, γιατί είναι όλα μαζεμένα τώρα. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. με την ΑΕΛ στη Λάρισα), που είναι σπουδαίο και πάλι για εμάς. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να βελτιώσουμε και τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα και να είμαστε καλύτεροι αγωνιστικά» συμπλήρωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Για την αδυναμία ολοκλήρωσης φάσεων και τις απώλειες κλασικών ευκαιριών, σημείωσε: «Αν έρθουν και κάποια γκολ, πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που δείχνουν να έχουν πρόβλημα στην εκτέλεση θα το βελτιώσουν. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές και κάποια στιγμή μπορεί να έρθει ένα σερί, να τους πιάσει και η ρέντα και να είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.