Ανακοίνωση με λεπτή ειρωνεία και μπηχτές από τον Ολυμπιακό Βόλου

Για τους επιχειρηματίες του Βόλου, τον Δήμο και την εταιρεία διαχείρισης του Πανθεσσαλικού

Πολύ λεπτές ειρωνείες έχει η ανακοίνωση που εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου με αφορμή την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του αγώνα με τον ΠΑΟ Κοίλων στη Νεάπολη.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος με εμφανή σκωπτική διάθεση για «αγκάλιασμα της ομάδας από όλη την επιχειρηματική κοινότητα του Βόλου και τους αμέτρητους αρωγούς μας σ’ αυτή την προσπάθεια», τονίζοντας ότι εμμέσως πλην σαφώς ότι οι επιχειρηματίες του Βόλου για κάποιους λόγους δεν στήριξαν τη φετινή προσπάθεια.

Επίσης, υπάρχουν «μπηχτές» προς τον Δήμο Βόλου και την εταιρεία διαχείρισης του Πανθεσσαλικού για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σε έναν αγώνα-φιέστα, που θα είναι ο τελευταίος για φέτος, και στον οποίον θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και η απονομή του Κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, ούτε το ΕΑΚ ούτε το Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Κυριακή 2 Ιουνίου 17.00 η ώρα στο γήπεδο της Νεάπολης διεξάγεται η ποδοσφαιρική μας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Κοίλων.

Μετά την έλλειψη επικοινωνίας και συνεννόησης με τον Δήμο Βόλου για το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», την άρνηση της εταιρείας διαχείρισης του «Πανθεσσαλικού», για να διεξαχθεί εκεί ο αγώνας λόγω προγραμματισμένων εργασιών που μας αιφνιδίασε και την αποδοχή όλων των αιτημάτων απ’ τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Βελεστίνο, τελικά ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Νεάπολη.

Δεν είναι γιορτή, είναι συσπείρωση.

Αγωνιστικά, με βάση τις συνθήκες που ξεκινήσαμε, τα αδιανόητα πηγαδάκια και εικασίες, το αγκάλιασμα της ομάδας από όλη την επιχειρηματική κοινότητα του Βόλου και τους αμέτρητους αρωγούς μας σ’ αυτή την προσπάθεια, η άνοδος και η συσπείρωση της «κορωνίδας» του συλλόγου μοιάζει με άθλο.

Αλλά το μεγαλύτερο κατόρθωμα για το οποίο θέλουμε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί την Κυριακή είναι η αφοσίωση του κόσμου και η ιστορία που θα γράψει ότι στο τοπικό ο Ολυμπιακός Βόλου 1937 είχε 2.500 κόσμο. Και αυτό δεν μπορεί να σας το στερήσει κανείς.

Ολυμπιακός Βόλου 1937. Περήφανοι για τον οργανισμό».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.