Άνετα με τους αναπληρωματικούς η Δήμητρα, 0-4 την ΑΕ 2002

Στον κακό λόγω της έντονης βροχόπτωσης αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αγίου Γεωργίου Νηλείας,  οι θεωρητικά αναπληρωματικοί, αλλά και παίκτες της Δήμητρας Ευξεινούπολης που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής (με εξαίρεση τους Φαράντο, Καρρά και Δημητρίου) κατάφεραν να επικρατήσουν με 0-4 σε βάρος της ΑΕ 2002 και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Η Δήμητρα ξεκίνησε δυνατά και είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 23′ με τον Μεντί (με την μπάλα να κολλά στο έδαφος λόγω του νερού) και τον Σάβολι, που έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση, στο 25′, για να έρθει τελικά το 0-1 στο 38′, όταν ο Στεργιόπουλος έκανε το σουτ, για να κοντράρει στον Σφέτσιο η μπάλα και να καταλήξει στα δίχτυα. Στο 43′ ο Μπένος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σάβολι με γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 60′ ήταν η σειρά του Στεργίου να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 80′ ο Καρράς με εντυπωσιακό σουτ από τα 35 μέτρα! Είχε προηγηθεί και η ευκαιρία του Φουρκιώτη στο 63′, με τον Σαρρή να διώχνει τελευταία στιγμή, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Σε κακή κατάσταση λόγω βροχής ο αγωνιστικός χώρος

ΑΕ 2002: Σαρρής, Βερντόβα, Σφέτσιος (60′ Μπόρια), Βέργος, Σταθόπουλος, Κόρδας (46′ Κωστούλας), Κούρτι, Βεργοζήσης, Κουλοχιέρης, Στουμποβίκος, Τερλεξής (46′ Δήμτσας)

ΔΗΜΗΤΡΑ:  Τίτας, Φαράντος, Στεργιόπουλος, Λάζογλου, Καρράς, Ζαντιώτης, Στεργίου, Δημητρίου (60’ Φουρκιώτης), Μεντί, Σάβολι, Μπένος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.