Από τις κρούσεις στις συμφωνίες η Νίκη Βόλου

Αρχίζει να στήνεται η Νίκη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αφού αρκετά πράγματα έχουν ήδη ξεκαθαρίσει, ασχέτως αν η διοίκηση και το επιτελείο της ΠΑΕ θέλουν να προχωρήσουν σε μαζικές ανακοινώσεις στο τέλος, διατηρώντας την αγωνία και το σασπένς, όπως έγινε και στην περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Στάικου Βεργέτη.

Ο Αρκάς τεχνικός έχει ήδη καταλήξει μαζί με τους συνεργάτες του σε συγκεκριμένες κινήσεις, και ανάλογες είναι οι επαφές. Όπως έχει προαναφερθεί, είναι κοντά σε συμφωνία με Αργεντίνο επιθετικό που αγωνίστηκε τελευταία στη Β’ κατηγορία της Πορτογαλίας, ενώ πρόταση έχει κατατεθεί και σε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από την ίδια χώρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν ήδη κάνει κρούση τουλάχιστον σε δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, με εμπειρία από τη Β’ Εθνική κατηγορία (τουλάχιστον), εκ των οποίων για τον έναν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει ιδία άποψη.

Έτσι, σιγά σιγά συμπληρώνεται το μεταγραφικό παζλ για τη Νίκη, που θα πατήσει γήπεδο στις 3 Αυγούστου πιθανότατα, με φόντο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πιθανότατα στο Πήλιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.