Aποφασίζει το Πειθαρχικό για το Απόλλων Πόντου-Ολυμπιακός Βόλου

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπόρεσε να παρατάξει ομάδα απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, εξαιτίας των συμπτωμάτων τροφικής δηλητηρίασης που παρουσίασαν οι παίκτες του το περασμένο Σάββατο, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης SL2-FL καλείται ν’ αποφασίσει για την τύχη του αγώνα, ακόμη και αύριο Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγωνιστικό χώρο του ΒΑΤΑΝ παρατάχθηκαν μόνο οι Φιλίποβιτς, Ερέρα, Κολέλα και Τζούριτς, με 16 συνολικά παίκτες να χρειάζεται να νοσηλευτούν το περασμένο Σάββατο και να τους δοθούν ιατρικές οδηγίες και ανάλογη φροντίδα από το προσωπικό του νοσοκομείου Βόλου για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα συμπτώματα που παρουσίασαν. Ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα και από εκεί και πέρα η υπόθεση πήγε στο πειθαρχικό όργανο.

Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί από τον αρμόδιο δικαστή σύντομα, και πιθανότατα αύριο Τρίτη 25 Μαΐου να έχουμε εξελίξεις επί του θέματος. Τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρουν πάντως ότι έχουν όλα τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν ότι οι παίκτες δεν ήταν σε θέση ν’ αγωνιστούν και να παραταχθούν στο γήπεδο στον ελάχιστο δυνατό αριθμό για να διεξαχθεί με βάση τα όσα προβλέπει ο ΚΑΠ το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Βέβαια, όλα θα κριθούν από το όργανο της Λίγκας, που θ’ αποφανθεί για το αν υπάρχουν τα εχέγγυα να οριστεί το παιχνίδι. Τα μέλη των «ερυθρολεύκων» πάντως εκτιμούν ότι αυτό θα γίνει και μάλιστα η αναμέτρηση όπως υπολογίζουν θα διεξαχθεί σε δύο περίπου εβδομάδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.