Αποφόρτιση και οικογενειακό διπλό το Σάββατο ο Ολυμπιακός Βόλου

Τις εξελίξεις που θα καθορίσουν την έκβαση του πρωταθλήματος περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου, με την 7η Νοεμβρίου να θεωρείται μία πιθανή ημερομηνίαμ ωστόσο όλα εξαρτώνται από το πότε θα εκδοθεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την προσφυγή της Νίκης Βόλου αλλά και το περιεχόμενο αυτής.

Αυτό που μπορούν να κάνουν από εκεί και πέρα οι παίκτες, είναι να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, και στη σημερινή προπόνηση πήρε κανονικά μέρος o Χρήστος Αγρόδημος, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες, στο φιλικό παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, Γεωργακόπουλος, Ρόκας και Γιαννίτσης ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς, ωστόσο ακολούθησαν τουλάχιστον συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το ευχάριστο είναι πάντως ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στα τελευταία φιλικά παιχνίδια ,με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις να αρχίζει να αποδίδει. βέβαια αυτή η δουλειά θα πρέπει να βγει και στα επίσημα παιχνίδια, όποτε και όταν αυτά έρθουν στο προσκήνιο, από τη στιγμή μάλιστα που η ίδια η διοίκηση έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από κει και πέρα και έχοντας συνεχόμενες δυνατές προπονήσεις αλλά και φιλικά παιχνίδια. οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορέσουν την Κυριακή γεμίσουν τις μπαταρίες τους καθώς ο Στέφανος Ξηροφώτος τους έδωσε ρεπό.

Αγωνιστική δράση πάντως θα υπάρξει, αλλά με οικογενειακό διπλό, καθώς το Σάββατο στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας ανάμεσα στους παίκτες που δεν έχουν πάρει τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια με αντίπαλη την ομάδα Κ17 των «ερυθρόλευκων».  Από την άλλη, όσοι παίκτες έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους σε ικανοποιητικό βαθμό στα παιχνίδια προετοιμασία, θα ακολουθήσουν πρόγραμμα συντήρησης και αποκατάστασης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.