Αποτελέσματα και σκόρερ στα κυριακάτικα παιχνίδια της ΕΠΣΘ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ελευθεριακός-ΕΛ Νηλέας στο «Βασδέκειο»

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση της ΕΠΣΘ είχαμε σήμερα Κυριακή, με παιχνίδια να πραγματοποιούνται και στις τρεις κατηγορίες.

Στο Βελεστίνο, Ρήγας Φεραίος και Αίας Σούρπης ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Το σκορ άνοιξε για τον Ρήγα στο 10′ ο Γάρος, όμως στο 22′ ισοφάρισε για τον Αίαντα ο Θ. Κατσαβριάς. Μ’ αυτό το αποτέλεσμα η Δήμητρα πέρασε πρώτη με 45 βαθμούς, 44 έχει ο Σαρακηνός, 43 ο Ρήγας και 41 ο Αίας.

Στη Σκιάθο ο Πρωτεσίλαος αποδείχτηκε ότι είχε εύκολο έργο επικρατώντας με 1-4 σε βάρος της τοπικής ομάδας, που εμφάνισε ασυνήθιστα κακό πρόσωπο. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ ο Βαλωτής με πλασέ, ενώ στο 20’ ο Άλμπα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Το ημίχρονο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πρωτεσίλαο, καθώς στο 43’ ο Βαλωτής με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντ. Πρίφτι με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε στο 47’ για τη Σκιάθο σε 1-3, ωστόσο στο 50’ ο Λάμπος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άλμπα διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 1-4.

Η B’ ΕΠΣΘ
Εύκολο έργο είχε η Ένωση Λεχωνίων Νηλέας στο «Βασδέκειο» απέναντι στον Ελευθεριακό, επικρατώντας με το ευρύ 2-6. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 9’ ο Μπουρνάκης με κεφαλιά, ενώ ο Ασλάνογλου στο 43’ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με πλασέ. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49’ ο Μακρής έκανε το 0-3 με κεφαλιά, ενώ το 0-4 έγινε στον 52’ από τον Μπουρνάκη. Ο Ελευθεριακός μείωσε στη συνέχεια σε 1-4 με τον Πριτσίνη, για να γίνει το 1-5 για την Ένωση Λεχωνίων Νηλέας από τον Ντένις στο 60’. Ακολούθησε ένα ακόμη τέρμα για τον Ελευθεριακό για το 2-5 και πάλι με τον Πριτσίνη, ενώ το 2-6 που ήταν και το τελικό διαμόρφωσε ο Σκαμπαρδώνης στο 85’.

Κέρδος για τον Πηλέα ο βαθμός μετά την ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην πιο ισχυρή Μακρινίτσα. Το 1-0 έγινε από τον Έλβις Ζουλένκο στο 35ο λεπτό, ενώ η Μακρινίτσα ισοφάρισε με τον Παλαμιώτη στο 52’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φραγκούλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πηλέας αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 55′ και μετά καθώς αποβλήθηκε ο Σαραφίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 72′ ο Μωυσίδης σκόραρε για τη Μακρινίτσα, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε, καθώς ο παίκτης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ευκολότατο έργο είχε το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης απέναντι στον Πανιώνιο, επικρατώντας με το ευρύ 7-0. Το σκορ άνοιξε στο 8’ο Σεφερκόλλι, και ακολούθησαν στο 25′ ο Κουτσαρνάκης, στο 35’ και στο 60’ ο Παπαστεργίου, στο 65’ ο Τσαγγαράς, στο 78’ ο Σιώμος και στο 89’ ο Χρηστίδης. Στο 85’ της αναμέτρησης αποβλήθηκε ο Τσαγγαράς με απευθείας κόκκινη για φάουλ.

Aπό την άλλη, Μυρμηδόνες και Αγχίαλος έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι κορυφής, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πέναλτι στο 38′ με τον Νούσια να εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 80′ αποβλήθηκε ο Τζαφλέρης των Μυρμηδόνων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Η Α.ΠΟ.Β. επέστρεψε στη δράση μετά από δύο βδομάδες λόγω ρεπό και αναβολής του παιχνιδιού της με τον Κένταυρο και συνέτριψε τον ουραγό Αχιλλέα Αχιλλείου με 6-0. Τα πρώτα δύο τέρματα στο 6’ και το 13’ ήρθαν με αυτογκόλ των φιλοξενουμένων, ενώ ακολούθησε το χατ-τρικ του Χούμπλη στο 31’, το 44’ και το 58’ (το 5-0 με πέναλτι), ενώ το τελικό 6-0 έγινε με τον Γεωργούση.

Ισοπαλία 2-2 ανάμεσα σε Απόλλωνα Καναλίων και Άθλο, με το σύνολο του Αλμυρού να ισοφαρίζεται, αν και προηγήθηκε με 0-2. Το 0-1 έγινε από τον Λ. Κέρτσι στο 25’ ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 δέκα λεπτά αργότερα. Στο 35΄ο Απόλλων κέρδισε πέναλτι με τον Δουλά και την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσάντος για να κάνει το 1-2. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 73’ με τον Αναγνώστου με σουτ εντός περιοχής.

O Κένταυρος Νοτίου Πηλίου επιβλήθηκε με 2-0 της Α.Ε. Διμηνίου, με τον Πότσκα να σκοράρει στο 30′ και τον Ζοτκάι να επισφραγίζει τη νίκη της ομάδας του στο 61′.

Την αισθητή του αγωνιστική του άνοδο στον δεύτερο γύρο επιβεβαίωσε ο Ερμής, που κέρδισε με 3-1 τον Νέο Μαγνησιακό. Η ομάδα του Χρόνη Σαπουνά προηγήθηκε με 3-0 χάρη στα τέρματα στο 35’ του  Κουφογεώργου μετά από ασίστ του Μέμτσα, στο 65’ του Αναστασίου με σουτ-κεραυνό και στο 76’ του Χασιώτη, γκολ που δημιούργησε ο Αναστασίου. Ο Νέος Μαγνησιακός μείωσε σε 3-1 στο 84’.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα
Α’ ΕΠΣΘ
Σκιάθος-Πρωτεσίλαος 1-4
Ρήγας Φεραίος-Αίας Σούρπης 1-1
Τοξότης-Ιάσων Α.Μ. 3-0 ά.α.

Β’ ΕΠΣΘ
Ελευθεριακός-Ένωση Λεχωνίων Νηλέας 2-6
Πηλέας-Μακρινίτσα 1-1
ΑΚ Νίκης-Πανιώνιος 7-0
Μυρμηδόνες-Αγχίαλος 0-0

Γ’ ΕΠΣΘ
Απόλλων Καναλίων-Άθλος Αλμυρού 2-2
Α.ΠΟ.Β-Αχιλλέας Αχιλλείου 6-0
Κένταυρος Ν.Π.-Α.Ε. Διμηνίου 2-0
Ερμής-Ν. Μαγνησιακός 3-1
Ρεπό: Δημητριάς

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.