Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Ο Διαμαντένιας της Αγχιάλου με την μπάλα, ενώ τον παρακολουθεί ο Βαλωτής του Τοξότη
Κέρδισαν Αγία Αννα και Ολυμπιακός Βόλου και ισοβαθμούν ξανά στην κορυφή

Τόσο η Αγία Αννα όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησαν τον Πύρασο και τον Αίαντα Σούρπης στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και ισοβαθμούν και πάλι με 40 βαθμούς στην κορυφή. Η Αγία Αννα στο Π. Μαγουλάς επιβλήθηκε με 2-1 και ο Ολυμπιακός Βόλου στη Σούρπη με 0-2 με δύο γκολ του Σκοπελίτη.

Η Αγία Αννα προηγήθηκε 2-0 με δύο γκολ του πρώτου της σκόρερ Ιάσονα Παπαδημητρίου, που βρήκε δίχτυα με πέναλτι (σ.σ. το κέρδισε ο ίδιος) και με λόμπα στο 27′ και το 35′, αλλά λίγο μετά, στο 38′, ο Βέργος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και άφησε τους γηπεδούχους με δέκα για πάνω από 50 λεπτά. Ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε, με τον Πύρασο απλώς να μειώνει λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με απευθείας κόρνερ του Αγιασιώτη, ο οποίος είχε δοκάρι στη συνέχεια, όπως και ο Διαμαντόπουλος, που έκανε ντεμπούτο. Μ’ αυτό το αποτέλεσμα ο Πύρασος έμεινε δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Θησέας και Σαρακηνός στο Βασδέκειο με 1-1 με το σκορ να διαμορφώνεται στο πρώτο μέρος.

Στο ίδιο γήπεδο ο Ρήγας Φεραίος πέτυχε ιστορική νίκη με 4-12 επί του Πανιωνίου.

Εύκολο έργο είχε ο Τοξότης στο Βοηθητικό του ΕΑΚ στο πρωινό ματς για την 15η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, συντρίβοντας με 5-1 την Αγχίαλο, που δέχθηκε δύο εύκολα γκολ, το πρώτο και το τρίτο από ατομικά λάθη παικτών, στο πρώτο 45λεπτο, που τελείωσε με 3-1, με τους νικητές να πετυχαίνουν άλλα δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δύο φορές βρήκε δίχτυα ο Βαλωτής, ανοίγοντας και κλείνοντας το σκορ, δύο ασίστ έδωσε ο Γιοβάνης, ενώ ο Πάσχος είχε μία ασίστ στον Βαλωτή και ένα γκολ.

Για τη Β’ ΕΠΣΘ η Ενωση Λεχωνίων Νηλέα πήρε τη νίκη με 3-2 επί του Αχιλλέα Αχιλλείου, προηγούμενη δύο φορές με δύο γκολ διαφορά, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν δύο φορές στο γκολ με τον Κατσαβριά, που μετά το 3-2 τραυματίστηκε, με συνέπεια η ομάδα του να χάσει μεγάλο μέρος της επιθετικής της δύναμης και να μην μπορέσει κάτι περισσότερο.

Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο με 1-0 επί της Δάφνης, με τον Γιαννιό στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μετά από φάουλ να στοπάρει με το στήθος και να στέλνει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Χρήστου Καψιώτη έφτασε στους 12 βαθμούς, έχοντας και ματς λιγότερο, ενώ η δεύτερη Δάφνη έμεινε στους 24, έχοντας πλέον συγκάτοικο τη Δήμητρα.

Τέλος, ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας μπορεί να βρήκε σθεναρή αντίσταση από τον Ανθιμο Γαζή, που γύρισε το ματς από 0-2 σε 2-2, αλλά τελικά πήρε το διπλό με σκορ 2-3 με γκολ του Δουλά που έκανε άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της Κυριακής (21/1):

Α’ ΕΠΣΘ (15η αγωνιστική)

Τοξότης-Αγχίαλος 5-1

(12’, 88’ Βαλωτής, 22’ Πάσχος, 29’ Τόμε, 82’ Μαυρίδης-28’ Διαμαντένιας)

Αίας-Ολυμπιακός Β. 0-2

(38’ πεν. 58’ Σκοπελίτης)

Αγία Αννα-Πύρασος 2-1

(27′, 35′ Παπαδημητρίου-59′ Αγιασιώτης)

Θησέας-Σαρακηνός 1-1

(45’ Παρίσης-39’Γκλαβίνης)

Πανιώνιος Ν.Ι.-Ρήγας Φεραίος 4-12

(53’ Καραΐσκος, 72’ πεν. Γεωργίου, 73’ Νικούδης, 81’ Καραΐσκος – 4’, 42’, 56’, 68’ Γάρος, 13’, 18’ Τσιακίρης, 37’ Χαλιμούρδας, 64’ Σπαθής, 74’, 76’ Αλμπα, 84’ Βαϊόπουλος, 88’ Π. Αποστολίδης)

Β’ ΕΠΣΘ (11η αγωνιστική)

Ε.Λ. Νηλέα-Αχιλλέας Αχ. 3-2

(18’ Ροδοβίτης, 34’ Μπιφάνης, 73’ Γκογκινούδης-61’, 78’ Κατσαβριάς)

Διαγόρας Στεφανοβικείου-Δάφνη 1-0

(45’+1′ Γιαννιός)

Ανθ. Γαζής-Ατρόμητος Ν.Ι. 2-3

(45′ Κίτσας, 53′ Μάρκος-10′ Παπαδόπουλος, 31′ Πριτσίνης, 75′ Δουλάς)

Σκόπελος-Μυρμηδόνες αναβολή

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.