Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Προσπάθεια του Αργύρη, που σημείωσε χατ-τρικ, στο ματς Αγία Αννα-Αγχίαλος
Η Αγία Αννα είχε εύκολο έργο, νικώντας με 5-0 την Αγχίαλο

Με χατ-τρικ του Αργύρη, που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και το έκλεισε σημειώνοντας με σουτ τα δύο τελευταία γκολ της ομάδας του, η Αγία Άννα δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στο άνετο 5-0 με την Αγχίαλο στο Π. Μαγουλάς και να μειώσει ξανά τη διαφορά στους δύο βαθμούς μετά το τέλος της 22ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Θανασούλης

Στο ματς του Ριζομύλου δεν … κουνήθηκαν τα δίχτυα κι έτσι ο Αστέρας με τον Πύρασο έμειναν στο 0-0, ενώ ο Θησέας το πρωί είχε συντρίψει με 7-0 τον Γ.Σ.Α.

Στη Β’ ΕΠΣΘ η Ενωση Λεχωνίων Νηλέα πέτυχε μία σπουδαία νίκη, που ισοδυναμεί με παραμονή. Οι Πηλιορείτες επικράτησαν της Δάφνης με 2-1, κάνοντας την έκπληξη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουβαρά, που πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών με ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ στο πρώτο μέρος, ενώ με φάουλ από τον Ρουκά ήρθε και η μείωση από τη Δάφνη στα μισά του δεύτερου 45λεπτου. Ο Στέργιος Σιαμέτης, προπονητής του Νηλέα τόνισε στο magnesiasports: «Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, στην οποία εύχομαι να βγει πρωταθλήτρια». Μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της Β’ Τοπικής στους 39 πόντους ανάμεσα σε Μυρμηδόνες, Δήμητρα και Δάφνη, με τους πρώτους να έχουν το επόμενο Σαββατοκύριακο την ευκαιρία με το εξ αναβολής ματς στη Σκόπελο να περάσουν μόνοι πρώτοι.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς Διαγόρας Στεφανοβικείου-Ατρόμητος Νέας Ιωνίας, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή, αλλά να ισοφαρίζονται, πριν κλείσει το πρώτο μέρος, ενώ να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Καραπλιάγκος στο 56’ νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Κοντογιάννη.

Στη Σκόπελο η τοπική ομάδα νίκησε με 3-1 τον τελευταίο Πρωτεσίλαο, με τον 15χρονο Ντανιέλ Σινάνα, που παίζει εξτρέμ, να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη ομάδα. Στο 1-0 οι φιλοξενούμενοι κάνουν λόγο για καθαρό πέναλτι που δεν τους δόθηκε για ανατροπή του Θανάση Παπαδόπουλου από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ οι Μικροθήβες με τον Παπαστεργίου να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής σκοράροντας δύο φορές με το κεφάλι, πήραν εντυπωσιακό διπλό 0-3 από τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς.

Ο Ηρακλής Βόλου επιβλήθηκε με 3-2 του Απόλλωνα Καναλίων, που προηγήθηκε νωρίς, στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ και τελικά μείωσε στις καθυστερήσεις, με τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως μετά τη λήξη. Πάντως στο 3-1 οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Χρήστο Ζήση, ενώ οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι έπρεπε να είχαν αυξήσει πιο μπροστά τον δείκτη του σκορ.

Τέλος, ο Θησέας Β’ με φοβερή ανατροπή, αφού έχανε με 0-2, πήρε το δεύτερο τρίποντο στο γήπεδο (σ.σ. εκτός από τους βαθμούς που έχε κερδίσει στα χαρτιά), επικρατώντας με 3-2 του Ελευθεριακού. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε στο 94’ ο 14χρονος Σωτηρης Μεσίτης.

Α’ ΕΠΣΘ (22η)

Θησέας-Γ.Σ. Αλμυρού 7-0

(23’ πεν. 39’ Σιώμος, 44’ Ζαρκαδής, 51’, 71’ Κουκουτής, 75’ Μ. Παπαδήμος, 82’ Λαζεκίδης)

Αγία Άννα-Φ.Θ. Αγχίαλος 5-0

(35’, 79’, 81’ Αργύρης, 38’ Παπαδημητρίου, 56’ Κορέτα)

Αστέρας Ριζ.-Πύρασος 0-0

Β’ ΕΠΣΘ (18η)

Ανθ. Γαζής-Α.ΠΟ.Β. 0-0

Σκόπελος-Πρωτεσίλαος 3-1

(3’ Ιρμεν Σένκο, 38’ Ζάνι, 77’ Σινάνα-65’ Ιωσήφ Λεϊμονής)

Διαγόρας Στεφ.-Ατρόμητος Ν.Ι. 2-2

(21’ Σουλακούδης, 43’ Σαββίδης-24’ Αν. Μαστακούλης πεν., 29’ Ακριβούσης)

Ε.Λ. Νηλέας-Δάφνη 2-1

(3’, 20’ Κουβαράς-69’ Ρουκάς)

Γ’ ΕΠΣΘ (18η)

Ηρακλής Β.-Απόλλων Καν. 3-2

(27’ Κατσάνας, 43’ Λάιος, 61’ Λιάκος-5’ Ν. Ζήσης, 92’ Χ. Ζήσης)

Θησέας Β’-Ελευθεριακός 3-2

(41’ Μαλί, 76’ Τάνζι, 83’ Μεσίτης-5’ αυτογκόλ Αγιάζι, 29’)

Ιάσων Α.Μ.-Μικροθήβες 0-3

(44’, 65’ Παπαστεργίου, 80’ Κωστής)

Χλόη-Πηλέας 0-3 ά.α.

Μαγνησιακός Β’-Ανω Λεχώνια 0-3 ά.α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.