Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Με τον Παπαδημητρίου σκόρερ η Αγία Αννα επικράτησε δύσκολα με 2-0 του Αίαντα Σούρπης

Στο άνοιγμα της αυλαίας της 18ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, ο Αίας Σούρπης έβαλε δύσκολα στην Αγία Αννα, η οποία τελικά με δύο γκολ στο 76’ και το 81’ του Ιάσονα Παπαδημητρίου, το πρώτο με πέναλτι, που κέρδισε ο Κορέτα, και το δεύτερο σε τετ-α-τετ σε κόντρα επίθεση επικράτησε με 2-0 στο Π. Μαγουλάς. Ο Αίας έχει να θυμάται τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Κωστούλα στο 60’.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η Αγχίαλος μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από το 0-0 απέναντι στον Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς έχασε πέναλτι στα πρώτα λεπτά, το οποίο εκτέλεσε ο Τσέλιος και απέκρουσε ο Κοντογεωργάκης.

Ο Ρήγας Φεραίος μετά το υπέρ του 3-1 επί του Σαρακηνού στο Βελεστίνο έχει ακριβώς το ίδιο ρεκόρ με πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα και εντός και εκτός έδρας. Το 1-0 έγινε με πλασέ εντός περιοχής του Γάρου το 8’, μετά από ασίστ του Σπαθή, ενώ το 2-0 ήταν εντυπωσιακό, καθώς μετά τη σέντρα-σουτ του Βλιώρας σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά ο Τσιακίρης το 14’. Ο Σπαθής με πέναλτι που κέρδισε ο Γάρος σημείωσε το 3-0 στο 65’, ενώ με τον ίδιο τρόπο στο 80’ Τσιανάκας διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Το πέναλτι του Σαρακηνού κέρδισε ο Ζάχος. Να σημειωθεί ότι τους Βελεστινιώτες ανησυχεί ο τραυματισμός στο γόνατο του τερματοφύλακα Σπηλιόπουλου.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς Τοξότης-Αστέρας Ριζομύλου, με τα δύο γκολ να επιτυγχάνονται με πέναλτι. Ο Τόμε ανατράπηκε από τον Φλώρο στο 35’, με τον Κωνσταντάκο να ευστοχεί για το 1-0 από την άσπρη βούλα, ενώ στο 75’ με τον ίδιο τρόπο ο Σεφερκόλλι ισοφάρισε. Το πέναλτι δόθηκε για ανατροπή του Χριστίδη από τον τερματοφύλακα Μπράνο.

Διπλό πήρε η Ακρόπολη μέσα στο Βασδέκειο με 0-1 επί του Πανιωνίου με γκολ του Παγώνη στο 38′, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα ότι ο σκόρερ πήρε την μπάλα με το χέρι. Πάντως, οι νικητές έπαιζαν από το 35′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σπύρου Γκάγκα του Κωνσταντίνου. Οι φιλοξενούμενοι τονίζουν από τη μεριά τους ότι στο πρώτο φάουλ δεν έπρεπε να δοθεί κίτρινη στον παίκτη τους.


Η φάση του 2-0 με τον Παπαδημητρίου στο ματς Αγία Αννα-Αίας Σούρπης

Για την 14η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ, σπουδαίο διπλό πήρε η Δήμητρα, που αρίστευσε αμυντικά και πέτυχε ένα γκολ με πανέμορφο ομαδικό συνδυασμό στο 34’, κερδίζοντας στο Βασδέκειο με 0-1 τη Δάφνη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά στο δεύτερο μέρος χωρίς αποτέλεσμα, ενώ τη μεγαλύτερή τους ευκαιρία την είχαν στο τέλος του πρώτου μέρους με το δοκάρι του Καρεσίου. Το γκολ της Δήμητρας πέτυχε ο Λάμπος, που ήρθε με φορά από πίσω και πλάσαρε εύστοχα, παίρνοντας την ασίστ από τον Δήμα, ο οποίος είχε κάνει πρώτα το ένα-δύο με τον Μπιρμπίλη.

Ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας επιβλήθηκε με 3-2 της Σκοπέλου και πήρε το όγδοο τρίποντο. Η νησιωτική ομάδα διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Ιρμεν Σένκο για αγκωνιά λίγα λεπτά πριν απ’ αυτό που καταλογίστηκε στο 89′ υπέρ του Τσουπαρέλου. Επίσης, η Σκόπελος κάνει λόγο και για υπέρ της φάουλ σε δική της επίθεση, που εξελίσσεται σε κόντρα του Ατρομήτου στο τρίτο γκολ των νικητών. Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Νέας Ιωνίας ο Γιαννακούρας, που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ και έδωσε το τρίτο στο … πιάτο στον Δημόπουλο, ενώ δύο γκολ έβαλε και για τους ηττημένους ο Τσουπαρέλος.

Στην έναρξη του δεύτερου γύρου στη Γ’ ΕΠΣΘ, οι Μικροθήβες επικράτησαν με 0-1 του Θησέα Β’, με τον Νιφόρο με κεφαλιά στο 30’ μετά τη σέντρα του Καραδήμα να βρίσκει δίχτυα, ενώ στο 35’ ο Λανάι έχασε πέναλτι, με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι.

Στο βραδινό ματς, ο Ηρακλής Βόλου πέρασε με 1-3 από το Βοηθητικό με αντίπαλο τον Τοξότη Β’, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή, κι έτσι παρέμεινε μόνος πρώτος. Στο 29′ ο Κορέντης ισοφάρισε με κεφαλιά, ο ίδιος είχε δοκάρι στο 35′, για να έρθει στο 52′ ο Πάγια με πλασέ να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο  80′ ο Λάιος πλασέ. Ο Τοξότης Β’ είχε προηγηθεί στο 15′ με τον Οικονομίδη με τον Νίκο Δενελάβα να είναι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες του, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι του σκόρερ Πάγια στο 1-2.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (10/2):

Α’ ΕΠΣΘ (18η)

Αγία Αννα-Αίας Σούρπης 2-0

(75′ πεν., 81′ Παπαδημητρίου)

Φ.Θ. Αγχίαλος-Γ.Σ. Αλμυρού 0-0

Ρήγας Φεραίος-Σαρακηνός 3-1

(8′ Γάρος, 14′ Τσιακίρης, 65′ πεν. Σπαθής-80′ πεν. Τσιανάκας)

Τοξότης-Αστέρας Ριζ. 1-1

(35′ Κωνσταντάκος-75′ Σεφερκόλλι)

Πανιώνιος Ν.Ι.-Ακρόπολη 0-1

(38′ Παγώνης)

Πύρασος-Σκιάθος αναβολή

Β’ ΕΠΣΘ (14η)

Δάφνη-Δήμητρα Ευξ. 0-1

(34′ Λάμπος)

Ατρόμητος Ν.Ι.-Σκόπελος 3-2

(12’, 23’ Γιαννακούρας, 75’ Δημόπουλος-52’, 89’ πεν. Τσουπαρέλος)

Γ’ ΕΠΣΘ (14η)

Θησέας Β’-Μικροθήβες 0-1

(30′ Νιφόρος)

Αγ. Παρασκευή-Ιάσων Α.Μ.2-0

(21′ Χρ. Μακάκας, 33′ Παπασακελλαρίου)

Τοξότης Β’-Ηρακλής Βόλου 1-3

(15′ Οικονομίδης-29′ Κορέντης, 52′ Πάγια, 80′ Λάιος)

Το αυριανό πρόγραμμα

Α’ ΕΠΣΘ (18η)

Κυριακή 11/2

12:00 ΕΑΚ «Τ. Συνετόπουλος»,

Ολυμπιακός Β.-Θησέας

Β’ ΕΠΣΘ (14η)

Κυριακή 11/2

11:00 Λεχωνίων,

Ε.Λ. Νηλέας-Πρωτεσίλαος

11:00 Αχιλλείου,

Αχιλλέας-Ν.Α. Νίκης

15:00 Στεφ/κείου,

Διαγόρας-Α.Ε.  2002

18:30 Βοηθ. ΕΑΚ,

Α.ΠΟ.Β.-Μυρμηδόνες

18:30 Βασδέκειο,

Άνθιμος Γαζής-Νέοι Αγ. Άννας

Γ’ ΕΠΣΘ (14η)

Κυριακή 11/2

11:00 Βασδέκειο,

Ελευθεριακός-Πηλέας

15:00 Βασδέκειο,

Ανω Λεχώνια-Απόλλων Καν.

Σκιάθος Β’-Χλόη 3-0 ά.α.

Νίκη Βόλου Β’-Μαγνησιακός Β’ 3-0 ά.α.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.