Αρσένος: «Καλοδουλεμένη ομάδα ο Ορφέας Ξάνθης»

Ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι στα μπαράζ της Γ' Εθνικής ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Με ρεπό ξεκίνησε το πρόγραμμα των μπαράζ της Γ’ Εθνικής για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ωστόσο πλέον ο Στέλιος Αρσένος και οι παίκτες του προετοιμάζονται για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής εκτός έδρας και συγκεκριμένα στην Ξάνθη με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα του Μπάμπη Χατζημεστή.

«Είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα και δεν είναι τυχαίο που στον όμιλό της άφησε πίσω της τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης» είναι το σχόλιο του προπονητή του Διαγόρα Στεφανοβικείου στο «Magnesiasports», που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Ορφέα Ξάνθης, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής, που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Μάλιστα σε εκείνη την αναμέτρηση δεν έλειψαν και οι εντάσεις, καθώς η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 60′ με τέρμα του Πολίτη, με τα μέλη του Ορφέα στη συνέχεια να… φωτογραφίζουν την κερκίδα, καταγγέλλοντας μεγαλύτερο από τον προβλεπόμενο αριθμό οπαδών, μεγαλύτερο από αυτόν που προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

«Πάντως έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι δεν πίστευα ότι θα μπει γκολ, με βάση και την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ορφέας Ξάνθης μέχρι εκείνο το σημείο. Βέβαια και η Αναγέννηση είναι μία πολύ καλή ομάδα που δικαίως βρίσκεται στα μπαράζ και έφτασε στη νίκη στην πρεμιέρα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων» σημείωσε παράλληλα ο Στέλιος Αρσένος.

Πάντως, το ρεπό στην πρώτη αγωνιστική έδωσε τη δυνατότητα στα μέλη του Διαγόρα Στεφανοβικείου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες μετά τις τελευταίες αγωνιστικές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, οπότε όλοι δουλεύουν σε πλήρεις ρυθμούς για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.