Ατομικό ο Αλιατίδης, καλύτερα ο Λούκας Γκαρσία

Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου συνεχίζεται πλέον σε πλήρεις ρυθμούς, με την κακοκαιρία βέβαια να παίζει τον ρόλο της, αλλά και με τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη να προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το σύνολο των διαθέσιμων παικτών προπονήθηκε κανονικά σήμερα, με τον Στάικο Βεργέτη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Λούκας Γκαρσία, αλλά και του Αντόνιο Ροχάνο που θα κληθεί να εκτίσει ποινή καρτών στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου. Από την άλλη ένα τράβηγμα που ταλαιπωρεί τον Μανώλη Αλιατίδη τον ανάγκασε να ακολουθήσει σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα προπονηθεί κανονικά αύριο και δεν θα είναι απών από την αποστολή των «κυανόλευκων» για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Όσον αφορά τον Λούκας Γκαρσία ειδικότερα, η πορεία της θεραπείας που ακολουθεί εξελίσσεται ομαλότατα, κάτι που κάνει τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου να αισιοδοξούν, περιμένοντας ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα ο παίκτης να ακολουθήσει μέρος τουλάχιστον του προπονητικού προγράμματος. Χωρίς να βιάζεται πάντως το τεχνικό επιτελείο, περιμένει να δει αν ο Γκαρσία θα είναι σε ετοιμότητα για το παιχνίδι με τον Διαγόρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.