Αυξάνονται οι αγωνιστικές λύσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί η ήττα από τον Πανσερραϊκό να κόστισε βαθμολογικά, ωστόσο τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου δεν θέλουν να μείνουν σ’ αυτό το αποτέλεσμα, αλλά να διορθώσουν όποια αδυναμία έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής και με περισσότερες αξιώσεις να διεκδικήσουν τα θετικά αποτελέσματα που θέλουν στα επόμενα παιχνίδια.

Έτσι, σε πρώτο πλάνο πλέον βρίσκεται το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, για την 7η αγωνιστική της Football League, προκειμένου όλοι να είναι έτοιμοι για τη διεκδίκηση των τριών βαθμών της νίκης. Ο εκνευρισμός από την άλλη για τις αποφάσεις του διαιτητή Τσαμούρη είναι δεδομένος στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά πρόκειται για ένα θέμα που δεν μπορούν να κάνουν πολλά σε δεύτερο χρόνο, πέρα από τις επίσημες αντιδράσεις που έχουν ήδη καταγραφεί. Όλοι ελπίζουν όμως ότι τα μηνύματα που έστειλαν προπονητής και διοίκηση με δηλώσεις και ανακοίνωση αντίστοιχα να ληφθούν σοβαρά υπόψη από τους υπευθύνους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, τα χέρια του Στέφανου Ξηροφώτου και των συνεργατών του αρχίσουν να λύνονται περισσότερο, από τη στιγμή που ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών δείχνουν να επιστρέφουν σε ρυθμούς παιχνιδιών και να προσφέρουν επιπλέον λύσεις τόσο για τη βασική ενδεκάδα όσο και για τον πάγκο. Για παράδειγμα ο Γιώργος Νικλητσιώτης που δεν έχει προλάβει να κάνει ακόμη ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, δείχνει να ξεπερνά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, σχεδόν από τις πρώτες ημέρες ένταξής του στην ομάδα και ήδη ακολουθεί το συνολικό προπονητικό πρόγραμμα. Σίγουρα, πρόκειται για μία ποδοσφαιρική μονάδα που μπορεί να προσφέρει πολλά, τόσο με τις δυνατότητές του όσο και με την εμπειρία του.

Από την άλλη, και ο Ζερόμ Γκιοατά αρχίζει να δείχνει στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου, και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό, αφού μοιάζει έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής, έστω και σε μέρος του κάθε αγώνα. Παράλληλα, ο Χερμάν Ερέρα αν και δεν ήταν 100% έτοιμος για τις προηγούμενες αγωνιστικές, αύριο Τετάρτη αναμένεται ν’ ακολουθήσει κι αυτός το ομαδικό πρόγραμμα και να μπει σιγά σιγά σε κλίμα αγώνων, με μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.