Χειροκρότημα για τον Βολιώτη Κωνσταντέλια από τους αντίπαλους οπαδούς!

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ιωνικού

Ο Βολιώτης Γιάννης Κωνσταντέλιας πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, οδηγώντας τον στο άνετο 3-0 επί του Ιωνικού, και κατά την αλλαγή του, στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των γηπεδούχων!

Ο «Ντέλιας», όπως είναι το παρατσούκλι του νεαρού ποδοσφαιριστή, κινήθηκε από την απέναντι πλευρά των πάγκων και ως εκ τούτου πέρασε μπροστά από τους φίλους του Ιωνικού, στην κεντρική κερκίδα, οι οποίοι και τον καταχειροκρότησαν, βλέποντάς τον προηγουμένως να δημιουργει και τα τρία τέρματα των Θεσσαλονικέων.

Για την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε μίλησε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού που μετέδωσε το παιχνίδι και ο ίδιος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας, νιώθω ότι τα γκολ αργά ή γρήγορα θα έρθουν, αλλά αυτό που μετράει είναι να παίρνουμε τα τρίποντα. Στόχος μας είναι να μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια, να κλέβουμε μπάλες και να παίζουμε κάθετο ποδόσφαιρο και αυτό κάναμε με μεγάλη επιτυχία σήμερα. Αρχίζουμε και κυνηγάμε περισσότερο τις φάσεις, παίζουμε πιο κοντά στην περιοχή του αντιπάλου και έρχονται και τα γκολ», ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV.

Για το ενδεχόμενο κλήσης του στην πρώτη ομάδα της Eθνικής, την κλήση του Κουλιεράκη και την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο του Ιωνικού, είπε: «Χάρηκα πολύ για το χειροκρότημα των αντιπάλων. Είμαι χαρούμενος για την κλήση του Κουλιεράκη στην Εθνική, είναι τρομερός παίκτης. Φυσικά και εγώ αν κληθώ θα πάω».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.