Χωρίς κόσμο το Αγία Άννα-Ολυμπιακός Βόλου!

Έγγραφο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ επικαλείται η ΕΠΣΘ

Με έκτακτη ανακοίνωσή της, η ΕΠΣ Θεσσαλίας έκανε γνωστό ότι το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Αγία Άννα και Ολυμπιακό Βόλου, για τη 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου!

Συγκεκριμένα η ΕΠΣ Θεσσαλίας επικαλείται στην ανακοίνωσή της έγγραφο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, που αναφέρει ότι το γήπεδο της Νεάπολης δεν θα φιλοξενήσει κόσμο στις κερκίδες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλάζοντας το αρχικό παραχωρητήριο!

Η ανακοίνωση: «Η ΕΠΣ Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι ύστερα από έγγραφο του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ ο εξ αναβολής αγώνας της 10ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (13/12/2023 – 15:00) θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο έγγραφο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ δεν διευκρινίζεται ο λόγος της απόφασης για αλλαγή του παραχωρητηρίου. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η Νεάπολη την περασμένη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου φιλοξένησε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΠΑΟΚ Β’, για το πρωτάθλημα της Super League 2, με παρουσία φιλάθλων κανονικά στις κερκίδες του γηπέδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.