Χωρίς Νυδριώτη ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα

Ποινή μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον Νυδριώτη, που χάνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΑΟ Τρίκαλα
Ποινή μίας αγωνιστικής στον «ερυθρόλευκο» γκαρντ, για την ένταση στο παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά

H ένταση που επικράτησε στο τέταρτο δεκάλεπτο στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα σε Τιτάνες Παλαμά και Ολυμπιακό Βόλου κοστίζει τελικά στους «ερυθρόλευκους», καθώς ο προπονητής Γιώργος Κοσμάτος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον νεαρό γκαρντ Κώστα Νυδριώτη.

Ο «ερυθρόλευκος» πλέι μέικερ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και έτσι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι (Κυριακή 3/12, 17:00) με αντίπαλο τον ισχυρό και φέτος ΑΟ Τρίκαλα, για το πρωτάθλημα της National League 2. Η απουσία του Νυδριώτη, που έχει θέση βασικού στον φετινό Ολυμπιακό Βόλου, έρχεται να προστεθεί σ’ αυτές των Σπανόπουλου και Κρίπτσι που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της βολιώτικης ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση. Παράλληλα, και ο Στεφόπουλος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ένα μικρό διάστρεμμα, αλλά αναμένεται να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πέρα από τον Νυδριώτη, τιμωρήθηκε και ο Μαλακόπουλος, αλλά του επιβλήθηκε απλά χρηματικό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, μιλώντας στο «Magnesiasports», o τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Κοσμάτος επεσήμανε τα εξής: «Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα μας και καλούμαστε να παλέψουμε για το καλύτερο. Οι απουσίες σίγουρα μας προβληματίζουν, αλλά αναγκαστικά θα πρέπει με τις διαθέσιμες δυνάμεις μας να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο».

Τέλος, τη στιγμή που το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου περιμένει την επιστροφή των τραυματιών, με τον Σπανόπουλο να κινδυνεύει να χάσει ακόμη και όλη τη χρονιά εξαιτίας του τραυματισμού του στον ώμο, αναμένεται να κινηθεί αναλόγως και βάσει των δυνατοτήτων του στο μεταγραφικό πεδίο του Ιανουαρίου, αναζητώντας πρωτίστως ενίσχυση στις θέσεις των γκαρντ, ενώ δεν αποκλείεται να προσπαθήσει και για συμφωνία με έναν ακόμη ψηλό.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.