Δείτε καρέ – καρέ τα μαχαιρώματα του 23χρονου στα επεισόδια του Βόλου

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη, προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη τη χώρα, με τις Αρχές να περνάνε χειροπέδες το μεσημέρι της Τετάρτης, 02.02.2022, σε έναν 23χρονο Αλβανό για την επίθεση.

Πρόκειται για οπαδό του ΠΑΟΚ με… πλούσιο παρελθόν στην οπαδική βία. Η προσαγωγή του έγινε το βράδυ της Τρίτης από τις Αρχές, με έναν φίλο του αδικοχαμένου Άλκη να τον αναγνωρίζει.

Ο νεαρός άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία είχε συλληφθεί το 2019 για οπαδική συμπλοκή και εις βάρος του εκκρεμεί δίκη, ενώ όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, είχε πάρει μέρος και στα θλιβερά επεισόδια του Βόλου στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ το 2017, με τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί τότε πάνω στη γέφυρα.

Μάλιστα, τότε είχε καταγραφεί από τα φωτογραφικά πρακτορεία να κρατά μαχαίρι και να επιτίθεται, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί…

Δείτε καρέ – καρέ τα μαχαιρώματα του 23χρονου συλληφθέντα στα επεισόδια του Βόλου

Δολοφονία 19χρονου Δολοφονία 19χρονου Δολοφονία 19χρονου 

Πανομοιότυπη επίθεση το 2019…

Επιστρέφοντας στα όσα έγιναν το 2019, το Live News αποκάλυψε πως τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς έγινε μια συμπλοκή με πανομοιότυπο τρόπο και στην ίδια περίπου περιοχή! Τότε, ο 23χρονος -σήμερα- μαζί με άλλα τρία άτομα επιτέθηκαν με παρόμοιο τρόπο σε δύο νεαρούς, αφού τους αιφνιδίασαν και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Τα χτυπήματα ήταν ταυτόσημα, με μαχαίρι στον μηρό, με τους αστυνομικούς να μιλούν για σχεδόν ίδιες συνθήκες.

 

Ο 23χρονος τότε συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, με τη δίκη εις βάρος του να εκκρεμεί. Σύμφωνα με τις Αρχές, τον τελευταίο χρόνο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, έχουν σημειωθεί 15 παρόμοιες επιθέσεις, με χτυπήματα δηλαδή με μαχαίρι στον μηρό…

 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.