Δεν θα είναι τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου ο Κ. Σταματίου!

Η δήλωσή του για τη μη αποδοχή της πρότασης

Μπορεί ο Κώστας Σταματίου ν’ ανέλαβε δράση εξ αρχής για να «χτιστεί» και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο με σημερινή δήλωσή του έκανε γνωστό ότι δεν θα αποδεχθεί τελικά τη θέση του τεχνικού διευθυντή, αναφέροντας ότι δεν μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που προκύπτουν, προφανώς και βάσει των δεδομένων που ισχύουν στον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σταματίου στη γραπτή δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της διοίκησης του Ερασιτέχνη για να βοηθήσω στη στελέχωση ενός νεανικού ρόστερ, ώστε η ομάδα να μπορέσει να συμμετέχει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ήταν υποχρέωσή μου απέναντι στην ομάδα την οποία υπηρέτησα για πολλά χρόνια, ως ποδοσφαιριστής και προπονητής.

Θεωρώ, ότι με τις όποιες δυσκολίες ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει αυτή τη στιγμή μια νεανική ομάδα, γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον κo Θεοδοσιάδη και του συνεργάτες του και πιθανή ενίσχυση με δύο-τρεις μεταγραφές έμπειρων παικτών, η ομάδα θα κάνει εξαιρετική πορεία.

Ενημέρωσα τη διοίκηση, ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορώ να αποδεχθώ επίσημα τη θέση του τεχνικού διευθυντή για τη συνέχεια, καθώς δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις και ευθύνες που προκύπτουν από αυτή.

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία σε όλους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.