Δεν θέλει να είναι προβλέψιμος ο Ολυμπιακός Βόλου

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει Βέροιας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τη Βέροια, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να μην είναι… προβλέψιμοι και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00.

Το έργο των παικτών του Γιώργου Βαζάκα είναι εξ ορισμού δύσκολο, με τη Βέροια να είναι και φέτος φιλόδοξη. Από την άλλη, όπως προαναφέραμε ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θέλει (και δεν πρέπει) να είναι προβλέψιμος, καλούμενος να παρουσιάσει το κάτι το διαφορετικό σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στον Ηρακλή, όπου είχε προσπαθήσει να «χτυπήσει» με φαρμακερές αντεπιθέσεις. Οπότε, νωρίς-νωρίς, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βάλουν κάτι παραπάνω στο παιχνίδι τους και απέναντι στη Βέροια να προσέξουν περισσότερο τις λεπτομέρειες, σε σύγκριση με τον προηγούμενο αγώνα τους.

Οι απουσίες είναι λίγο-πολύ οι γνωστές. Στάμου και Ξύδας δεν είναι έτοιμοι και δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, οπότε δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ το επιτελείο των «ερυθρόλευκων» περίμενε και την άφιξη του Όσκαρ Σιαφά από την Αφρική για να δει σε τι κατάσταση είναι και αν θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει απέναντι στη Βέροια, ως μία επιπρόσθετη λύση στην επιθετική γραμμή. Tην ίδια στιγμή ούτε ο Κιτοκό είναι 100% έτοιμος, οπότε δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του παίκτη ο Γιώργος Βαζάκας στην επερχόμενη αναμέτρηση.

Οι απόπειρες εξαπάτησης και οι φωνές κατά Δερμιτζάκη

Από την άλλη, η Βέροια εκτός από τα όποια προβλήματα καλείται να λύσει ο Παύλος Δερμιτζάκης σε αγωνιστικό επίπεδο, ήρθε αντιμέτωπη και με άλλα περιστατικά… Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η πλευρά της ΠΑΕ της Ημαθίας, τις προηγούμενες ημέρες κάποιοι επικοινωνούσαν με επιχειρήσεις της περιοχής και χρησιμοποιώντας ονόματα παραγόντων και χορηγών της ομάδας προσπαθούσαν να εξαπατήσουν τους ιδιοκτήτες τους!

Από την άλλη, αυτό που καταγράφεται είναι και κάποιες φωνές απέναντι στον Παύλο Δερμιτζάκη από οπαδούς της ομάδας, αφού δεν είδαν με καλό μάτι ούτε την επικράτηση στην πρεμιέρα με γκολ στο φινάλε, ούτε την ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.