Διαφορετικές απόψεις Μαυρονάσιου-Αγγελάρα: Ξεκινάει ή όχι το πρωτάθλημα χωρίς απόφαση για μη υποβιβασμό ομάδων;

Η τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρη Μαυρονάσιου για το τι μέλλει γενέσθαι με το φετινό πρωτάθλημα της Football League έφερε και την αντίστοιχη τοποθέτηση του μετόχου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Νίκου Αγγελάρα, με τις απόψεις να διίστανται για το αν θα αρχίσει η αγωνιστική δράση εφόσον δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσες ομάδες θα συμμετέχουν στη νέα κατηγορία που προκύπτει με κατάργηση της Football League, σύμφωνα με το υπό διαβούλευση αθλητικό νομοσχέδιο.

«Δεν προλαβαίνουμε για πλέι οφ και πλέι άουτ» ανέφερε αρχικά ο κ. Μαυρονάσιος στην εκπομπή «Clasico» (Bόλος, 9.86), τονίζοντας από εκεί και πέρα ότι στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων του Νοτίου Ομίλου τις κατηγορίας αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής δράσης να ληφθεί απόφαση ώστε μην υποβιβαστεί καμία ομάδα και να συμμετέχουν στη νέα κατηγορία όσες ομάδες θα πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου. «Ακόμη βαδίζουμε στα τυφλά γιατί ο Υφυπουργός ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι έχει στο μυαλό του. Από χθες άρχισαν όλα τα σωματεία να κάνουν τις δικές τους προτάσεις και ο Υφυπουργός οφείλει με την ΕΠΟ να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν. Ό,τι περνάει από το χέρι της Λίγκας θα γίνει για να μην αδικηθεί καμία ομάδα» ανέφερε ο κ. Μαυρονάσιος μεταξύ άλλων.

Ωστόσο σε παρέμβασή του, ο κ. Αγγελάρας αναφέροντας ότι παρακολούθησε την τηλεδιάσκεψη, ανέφερε ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν έχει διευκρινιστεί, επισημανθεί και δεν έχει καταγραφεί η θέση των 20 ομάδων, ότι είτε δεν θα πέσει καμία ομάδα ή τουλάχιστον μόνο δύο! «Αυτό είναι δέσμευση και απόφαση όλων των μελών που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη του Νότου και μεγαλύτερη δέσμευση του κου Λεουτσάκου που έκανε λόγο για πόλεμο. Αν δεν υπάρξει δέσμευση ρητή στο σχέδιο νόμου δεν θα υπάρξει πρωτάθλημα» τόνισε ο μέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου!

«Αυτή η δέσμευση επιβάλλεται να υλοποιηθεί και κυρίως επιβάλλεται να υποστηριχθεί η διάταξη που κατέθεσε στη διαβούλευση η Νίκη Βόλου που είναι σαφέστατη και καλύπτει τις επιθυμίες όλων» σημείωσε επίσης, για να τονίσει ότι θα πρέπει από εκεί και πέρα οι ομάδες να πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αγγελάρας επανέλαβε ότι ο κ. Λεουτσάκος χρησιμοποίησε τη λέξη «πόλεμος». καθώς και ότι ήταν αν υπέρ το δέον θετικός σ’ αυτήν την πρόταση. «Νομίζω ότι την έκανε ο κ. Μαρτίνης και ακολούθησαν οι άλλες ομάδες. Στη φάση αυτή πρέπει ρητώς και συγκεκριμένως να ξέρουν τι θα ισχύσει. Μην αρχίσουμε πάλι προσφυγές και λοιπά. Είναι ξεκάθαρο και δικαίωμα αυτό. Δεν είναι απαίτηση. Εγώ θα συνιστούσα στον Ολυμπιακό Βόλου να συνυπογράψει τη διάταξη που κατέθεσε η Νίκη Βόλου ή να τη διαμορφώσει» συμπλήρωσε επίσης…

Από εκεί και πέρα ανέφερε επίσης: «Θέλω πραγματικά η αδικημένη Football League να είναι μονοιασμένη με ένα εξαιρετικό διοικητικό συμβούλιο, να αρθούν αυτές όλες οι παρανομίες και να έχει έναν πρόεδρο όλων και όχι μερικών, και με προσόντα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.