Διαψεύστηκαν οι διαρροές για έναρξη…

Οι ομάδες περιμένουν, οι παράγοντες ποδοσφαίρου εμφανίζονται απαισιόδοξοι

Από το απόγευμα της Κυριακής 16/10 πάντως οι διαρροές έκαναν λόγο για αλλαγή της κατάστασης και απόφαση της ΕΠΟ για επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, με το θέμα του Μητρώου πάντως να παραμένει στο προσκήνιο, ωστόσο στο σύνολό τους διαψεύστηκαν.

Δεν είναι μόνο αυτό όμως, καθώς η βεβαιότητα που εκφραζόταν  για απόφαση έναρξης στη χθεσινή συνεδρίαση έχει μετατραπεί σε απαισιοδοξία όσον αφορά τη συνεδρίαση της Πέμπτης, με παράγοντες να εκφράζουν την ανησυχία τους ότι τελικά ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε δράση στα γήπεδα και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Πάντως, από πλευράς ΕΠΣ Θεσσαλίας υπάρχει ετοιμότητα και το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής για την Α’ ΕΠΣΘ να επικυρωθεί, εφόσον επιτραπεί η έναρξη της δράσης, και διαιτητές να προκύψουν.

Όσον αφορά τις ομάδες πάντως η κατάσταση είναι κάπως διαφορετική. Αν  δεν αρχίσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση τουλάχιστον στην Α’ ΕΠΣΘ, κάποιες διοικήσεις εκφράζουν την αβεβαιότητά τους για το αν θα μπορέσουν γενικά να συμμετέχουν στα φετινά πρωταθλήματα. Οι περισσότεροι βέβαια και σε επίπεδο Μαγνησίας, όλον αυτόν τον καιρό αρκούνται σε κάποια φιλικά παιχνίδια, αλλά και η αγωνιστική κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή και οι προτεραιότητες των παικτών αλλάζουν.

Όσον αφορά το Μητρώο, για το οποίο έχει γίνει τόσος ντόρος και η διαμάχη σ’ αυτό επικεντρώνεται,  πιο πρόσφατη επικαιροποιημένη εγγραφή μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας, είναι αυτή των Νέων Αθλητών Νίκης, με μοναδικό δηλωθέν άθλημα αυτό του ποδοσφαίρου, από τις 14 Οκτωβρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.